MENÜ

Burak Yılmaz tebrik etti! Kayserispor-Beşiktaş maçına Silviu Lung damgası!

Son dakika haberi... Kayserispor'un tecrübeli kalecisi Silviu Lung, Beşiktaş maçında yaptığı kurtarışlarla Uğurcan Çakır'ı geride bıraktı. Başarılı eldiven, Süper Lig'de bu sezon en çok kurtarış yapan kaleci oldu. Beşiktaş karşısında ilk yarıda yaptığı kritik kurtarışlarla kalesinde adeta devleşen Lung'u Siyah Beyazlı ekip kaptanı Burak Yılmaz da tebrik etti.

Burak Yılmaz tebrik etti! Kayserispor-Beşiktaş maçına Silviu Lung damgası!

Süper Lig'de 30. haftanın perdesi Kayseri'de kapandı. Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Kayserispor, Avrupa iddiasını sürdüren Beşiktaş'ı konuk etti. Mücadeleye damga vuran isim Kayserispor'u tecrübeli kalecisi Silviu Lung oldu.

Haberin Devamı

Maçın ilk yarısında üç kritik kurtarış yapan Lung, bu sezon ligdeki toplam kurtarış sayısını 101'e yükseltti ve şu ana dek 99 kurtarış yapan Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır'ı geride bırakarak ligin en çok kurtarış yapan kalecileri sıralamasında zirveye yerleşti.

Art arda gelen Beşiktaş hücumlarını engelleyen tecrübeli kaleciyi Burak Yılmaz da tebrik etti.

Burak Yılmaz tebrik etti Kayserispor-Beşiktaş maçına Silviu Lung damgası

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Beşiktaş maçında yaptığı kurtarışlarla Süper Lig'in bu sezon en çok kurtarış yapan kalecisi olan Silviu Lung için şu paylaşımı yaptı;

'Gel Fahri Kayserili Hemşehrimiz ol'

''Sevgili Silviu. 3 yıldır Kayseri’de yaşıyorsun. Türkçe’yi de güzel konuşmaya başladın. Pastırma ve mantıyı da çok seviyorsun. İlk 45 dakikadaki performansınla da yeniden gönlümüzü fethettin. Gel Fahri Kayserili Hemşehrimiz ol''

Haberin Devamı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı, attığı bu paylaşımda Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı'nı da etiketledi.

YORUM YAZ