MENÜ

Burak Yılmaz, Roma yolcusu!

Totti 38 yaşını devirmeye hazırlanırken bir golcü almaya karar veren Roma, Manchester City'den Dzeko'yu koparamazsa, Burak Yılmaz için Galatasaray'ın kapısını çalacak. Milli golcüye ayrılan bonservis bedeli ise 12 milyon Euro civarında.

Burak Yılmaz, Roma yolcusu!

İnter ve Milan’ın hegemonyası bittikten sonra bu kez de Juventus’un ligi süpürmesiyle şampiyonluktan uzak kalan Roma, kadrosuna önemli yatırımlar yapıyor.

Totti’nin gelecek ay 38 yaşını doldurup, 39’dan gün alacak olması sebebiyle, sonunda bir de golcü takviyesi yapmaya karar veren İtalyan kulübü, Manchester City’den Dzeko’yu transfer etmeye çalışıyor. Ancak tecrübeli futbolcunun transferi gerçekleşmezse, Roma’nın ikinci adayı Galatasaray’dan Burak Yılmaz olacak. Hatta Çizme temsilcisinin, bu transfer için 12 milyon Euro bütçe ayırdığı, Burak’a da yıllık 3.5 milyon Euro önerileceği bildirildi.

Lazio’nun da gündeminde

Bu arada Burak Yılmaz’ı isteyen tek kulüp Roma değil. Tecrübeli futbolcuyu uzun süredir takip eden Lazio da, araya girmeye hazır. Eğer Galatasaray, yıldız golcüyü satmaya sıcak bakarsa, Lazio’nun da yeni bir teklif sunacağı öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar’ın, bahsi geçen rakamlar karşılığında Burak’ın gitmesine izin verebileceği de, gelen haberler arasında. Bu parayla da yeni bir golcü transferinin yapılması gündemde.

Bilic’in de gözdesi

Beşiktaş’tan ayrılıp West Ham United’ın başına geçen Slaven Bilic de, Burak Yılmaz’ı transfer listesine yazan antrenörlerden. Tecrübeli hocanın, Roma ve Lazio’dan teklif yapılması halinde, Burak için devreye girmesi bekleniyor. Golcü oyuncunun da Premier Lig’de forma giyme fikrine çok sıcak baktığı öğrenildi.

Metin Karabaş


Alex Telles 15 milyon Euro!

Haberin Devamı
YORUM YAZ