MENÜ

Burak Yılmaz artık Trabzonlu

Yönetim, Şenol Güneş'in ısrarı üzerine son hamlesini yaptı, Eskişehir'i ikna etti. Genç futbolcu, 200 bin TL karşılığında sezon sonu değil, gelecek hafta Bordo-Mavili formayı giyecek.

Burak Yılmaz artık Trabzonlu

Trabzonspor, transferin bitmesine saatler kala bombayı patlattı. Gökhan Ünal’ın Fenerbahçe’ye gidişi sırasında bonservisiyle birlikte gelecek sezon Bordo-Mavi renklere bağlanacak olan Burak Yılmaz, son dakika hamlesiyle Karadeniz’e erken ayak basacak. Teknik direktör Şenol Güneş’in isteğini göz önünde bulunduran Trabzonspor Yönetimi, bir süredir temas halinde olduğu Eskişehirspor cephesini sonunda ikna etti. 200 bin TL nakit ödeme yapacak olan Trabzonspor, böylece Burak Yılmaz’a gelecek hafta Bordo-Mavili formayı giydirecek. Bu haber hem Trabzonspor’un hocası Şenol Güneş’i hem de günlerdir görüşmelerden bir sonuç çıkmasını bekleyen Burak Yılmaz’ı hayli sevindirdi. İşin bitmesinde emeği geçen herkese ve geldiği günden bu yana kendisine büyük ilgi gösteren Eskişehirspor camiasına teşekkür eden genç futbolcunun hafta başında Trabzon’a gideceği öğrenildi.

Üçüncü büyük takımı!
Burak Yılmaz, bu transferin gerçekleşmesiyle beraber kariyerindeki 3. büyük takıma gitmiş olacak. Antalyaspor’da futbolseverlerin dikkatini çekmeyi başaran futbolcu, buradan Beşiktaş’a gitmiş, daha sonra da Fenerbahçe’ye transfer olmuştu. İstanbul deneyimleri çok başarılı kabul edilmeyen Burak Yılmaz, Eskişehir’in ise önemli kozlarından biri haline geldi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ