MENÜ

Burak ödüle doymuyor

Bir yandan adım adım gol krallığına yürüyen Burak Yılmaz, diğer taraftan ödül toplamaya devam ediyor. Gol makinesi son olarak 2012 yılının en çok konuşulan sporcusu ödülünü aldı

Burak ödüle doymuyor

Gol makinesi Burak Yılmaz, aynı şekilde ödül toplamaya da devam ediyor. Yıldız futbolcu son olarak Beykoz Lojistik Meslek Yüksek Okulu tarafından, 2012 yılının en çok konuşulan sporcusu ödülüne layık görüldü. Şık bir elbiseyle ödülünü almaya giden ve teşekkürlerini ileten Sarı-Kırmızılı oyuncu, törenin ardından GSTV’ye açıklamalarda bulundu. Artık şampiyonluğu ilan etmeye çok yaklaştıklarını belirten Burak, “Çok iyi bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum. Hep birlikte taraftarımızla bu başarımızı kutlamayı bekliyorum. Ama bizim için durmak yok. Gelecek sezonu da şimdiden düşünüyoruz. Daha güçlü, daha konsantre bir şekilde hazırlanacağız yeni sezona. Bugün elde ettiğimizden daha büyük başarılara ulaşmamız gerekiyor. Camianın bizden beklentisi bu yönde” diye konuştu.

‘Hepimizin hedefi var’

Haberin Devamı

Gol krallığına çok önem verdiğini de kaydeden Burak, “Hepimiz takımımız için oynuyoruz ama tabii ki hepimizin bireysel hedefleri var. Geçen sezon gol kralı olmuştum. Bu sezon da olmayı tabii ki isterim. Yeter ki bu hırslar takımın başarısının önüne geçmesin” açıklamasını yaptı.

Murat Akbaş

YORUM YAZ