MENÜ

Burak Kızılhan kimdir? Burak Kızılhan'ın kariyeri...

Fenerbahçe yönetim kurulu üyesi genel sekreter Burak Kızılhan corona virüse yakalananın kendisi olduğunu açıkladı. Kızılhan, şu an sağlık durumunun da iyi olduğunu ifade etti. Bu açıklamanın ardından Burak Kızılhan kimdir? Burak Kızılhan'ın kariyeri en çok aratılan sorular oldu. Bu sorunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

Burak Kızılhan kimdir? Burak Kızılhan'ın kariyeri...

Fenerbahçe yönetim kurulu üyesi genel sekreter Burak Kızılhan corona virüse yakalananın kendisi olduğunu açıkladı. Kızılhan, şu an sağlık durumunun da iyi olduğunu ifade etti.

Haberin Devamı

İşte Kızılhan'ın yaptığı açıklama:

"PSR testim negatif çıksa da ciğerlerimde Kovid 19 bulgularına rastlanmıştır. İlaç tedavisi hemen başlanmıştır. 2 haftalık karantina süremin 1 haftası tamamlandı. Çok şükür bir sıkıntım yok."

Bu açıklamanın ardından Burak Kızılhan kimdir? Burak Kızılhan'ın kariyeri en çok aratılan sorular oldu. Bu sorunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Burak Çağlan Kızılhan kimdir?

Burak Kızılhan, 1984 yılı doğumlu. Şişli Terakki’de ilkokulu okuyan Burak Kızılhan liseyi Fransız Lisesi'nde okudu. Üniversite'yi ise İngiltere’de elektronik mühendisliği bölümünde okuyan Burak Kızılhan, bugün AE Arma-Elektropanç’ın İş Geliştirme Müdürü ve Fortune Türkiye’nin hazırladığı “Gelecek Vaat Eden 20 Yönetici” listesinde yer alıyor.

Mühendislik yönetimi üzerinde mastır yapan Burak Kızılhan, iki sene Londra’da Schneider Elektrik’te çalıştı. 2010 yazından itibarende aile şirketinde çalışan Kızılhan, şirketin Ortadoğu ve Kuzey Afrika koluna bakıyor.

Burak Kızılhan kimdir Burak Kızılhanın kariyeri...

YORUM YAZ