MENÜ

Burak Elmas'ın yönetiminden ayrılan Rezan Epözdemir'den flaş açıklama!

Geçtiğimiz aylarda Galatasaray'daki Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Rezan Epözdemir kişisel sosyal medya hesabından flaş bir paylaşımda bulundu. Epözdemir ilk olarak, "Büyük insanlar veda ederek gider. Küçük insanlar ise ihanet ederek..." tweetini attı, hemen ardından da "Bütün ortaklıklar unutulur. Suç ortaklığı asla..." ifadelerini kullandı.

Burak Elmas'ın yönetiminden ayrılan Rezan Epözdemir'den flaş açıklama!

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın göreve başlarken ekibinde yer alan ve yardımcılığını üstlenen ancak daha sonrasında fikir ayrılıkları gerekçesiyle istifa eden Rezan Epözdemir'den çarpıcı açıklamalar gelmeye devam ediyor...

Haberin Devamı

Daha önce 'Büyük projeler küçük adamlarla yapılmaz...' sözleriyle gündeme gelen Epözdemir kişisel sosyal medya hesabından yine çok konuşulacak ifadeler kullandı. "Büyük insanlar veda ederek gider. Küçük insanlar ise ihanet ederek..." tweetini atan Epözdemir hemen ardından "Bütün ortaklıklar unutulur. Suç ortaklığı asla..." ifadelerini kullandı.

Galatasaray taraftarının Başkan Burak Elmas'a tepkisi devam ederken, Epözdemir'in attığı tweetlere de kısa sürede binlerce beğeni geldi.

YORUM YAZ