MENÜ

Burak atar maç biter!

Antalyaspor karşısında ecel terleri döken Trabzonspor'u yine Burak Yılmaz kurtardı. Rakip fileleri iki kez havalandırıp, bu sezonki 11. golünü kaydeden milli yıldız, Fırtına'yı ipten aldı

Burak atar maç biter!

Avni Aker’de dün akşam tam bir futbol festivali vardı... Süper Lig’in 8. haftasında Antalyaspor’u ağırlayan Trabzonspor, taraftarının da desteğiyle galibiyeti hedefliyordu. Ancak evdeki hesap, çarşıya uymadı. Zorlu 90 dakikaya iyi başlayan taraf, konuk ekip Antalya’ydı. 22. dakikada Deniz Barış orta sahanın gerisinde topla buluştu, üst üste çalımlarla ceza alanına sokuldu ve Antalya’yı öne geçirdi: 0-1. Ancak Kırmızı-Beyazlı rüzgar bununla dinmedi. Mehmet Özdilek’in öğrencileri 26’da bir kez daha gol sevinci yaşadı. Mehmet Eren’in ortasında şık bir vuruş yapan Ali Zitouni, farkı ikiye çıkaran golün altına imzasını attı: 0-2.

Haberin Devamı

1 puanı hediye etti

Üst üste gelen Antalya gollerinin ardından Avni Aker’de esen buz gibi rüzgarı dindiren yine Burak Yılmaz oldu. 58. dakikada sahneye çıkan milli futbolcu farkı ikiye indirdi, tribünleri ayağa kaldırdı. Takım arkadaşlarını da ateşleyen milli futbolcu, 76’da kazanılan penaltıyı gole çevirip, 1 puanı takımına hediye etti. Lig tarihinde 8. hafta sonunda 11 gole ulaşıp tarihe geçen Burak Yılmaz, 2000-2001 sezonunda 13 gol atan Jardel’i ise yakalayamadı.

YORUM YAZ