MENÜ

"Burada puan almak zor"

Diyarbakırspor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, basın toplantısında esprili konuşmasıyla dikkat çekerken, Galatasaray'a direnemediklerini söyledi.

"Burada puan almak zor"

Toplantıya geldiğinde, "Burası ne kadar uzak bir basın odası. Sanki deplasmana gelir gibi. İlk kez geliyorum zaten. Daha önce de bu nedenle ceza yemiştim" diyen Kurtar, özellikle maç içinde yaşadıkları sakatlıklara dikkati çekti.

Kaleci Metin’in henüz ısınırken sakatlandığını, maç içinde de sakatlıklar yaşadıklarını anlatan Kurtar, "Çok çabuk morali bozulan bir takımız. Galatasaray’dan burada puan almak da çok zor" dedi.

Galatasaray taraftarına, kendilerine gösterdikleri misafirperverlikten ötürü teşekkür eden Kurtar, bir yabancı gazetecinin Türkçe soru sorma çabasında
da toplantı salonunu kahkahaya boğdu.

Frank Rijkaard’ı nasıl bulduğu yönündeki soruya önce, "Bugün çok iyi oynadı ve 4 de gol attı" diye yanıt veren Kurtar, daha sonra Rijkaard’ın çok önemli bir isim olduğunu söyleyerek, "Ben kendisine şahsen çok seviyorum. Önemli bir teknik adam ve burada başarılı da olacaktır. Bugün kendisine biz moral verdik" dedi.

Diyarbakırsporlu futbolcu Adnan ise küme düşme hattında olduklarını belirterek, "Acil puana ihtiyacımız vardı. Galatasaray da zor günler geçiriyordu. Galatasaray’a bu kadar pozisyon verirseniz, affetmiyor. Hiçbir şey bitmiş değil. Ligde kalmak için her şeyi yapacağız" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ