MENÜ

Bundesliga'da drone casusluğu iddiası!

Almanya Bundesliga'da oynanan Werder Bremen - Hoffenheim maçı öncesi drone krizi yaşandı. Hoffenheim, deplasmanda Werder Bremen'le oynayacağı maçın hazırlıklarını salı günü tamamlandı. Maç öncesi gerçekleştiren son antrenmanda sahanın üzerinde uçurulan drone dikkat çekti. Hoffenheim antrenman sahası üzerinde uçurulan drone ile ilgili polise başvurdu.

Almanya Bundesliga'da oynanan Werder Bremen - Hoffenheim maçı öncesi drone krizi yaşandı.

Haberin Devamı

Hoffenheim, deplasmanda Werder Bremen'le oynayacağı maçın hazırlıklarını salı günü tamamlandı. Maç öncesi gerçekleştiren son antrenmanda sahanın üzerinde uçurulan drone dikkat çekti.

Hoffenheim antrenman sahası üzerinde uçurulan drone ile ilgili polise başvurdu. Hoffenheim kulübünden yapılan açıklamada "Şüpheli bir uçuş fark edildi ve drone polise teslim edildi" açıklaması yapıldı.

Maç sonrası drone kriziyle ilgili konuşan Werder Bremen sportif direktörü Frank Baumann ise konuyla ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı.

Bundesliga'da rakipler hakkında bilgi toplamaın oldukça normal olduğunu ifade eden Baumann, "Bu iş için gözlemcilerimiz var ancak rakipleri gözlemlemek için drone kullanılmasıyla ilgili bir bilgim yok. Ama eğer gözlemcilerimiz bir drone kullandıysa bu benim ve teknik direktör Florian Kohfeldt’in haberi olmadan yapılmıştır” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ