MENÜ

Bundesliga'da 23 yıl sonra bir ilk yaşandı

Bundesliga’da geride bıraktığımız hafta sonu 15:30 seansında sadece üç maç oynandı. Covid-19 vakalarının çokluğu nedeniyle Augsburg-Mainz karşılaşması ertelenince Union Berlin-Stuttgart, Freiburg-Wolfsburg ve Hoffenheim-Bayern Münih karşılaşmaları oynanabildi.

Bundesliga'da 23 yıl sonra bir ilk yaşandı

Yerel saatle ile 15:30 maçların başlaması Bundesligada bir gelenektir. Her cumartesi ligdeki dokuz maçtan beşi 15:30 seansında başlar.

Haberin Devamı

Augsburg-Mainz karşılaşması Covid-19 vakalarının çokluğu nedeniyle ertelenince, Union Berlin-Stuttgart, Freiburg-Wolfsburg ve Hoffenheim-Bayern Münih karşılaşmaları oynanabildi.

Bundesliga’da cumartesi 15:30 seansında üç maç oynanmasına 23 yıl önce denk gelindi. 1998-99 sezonunun 16. hafta maçlarının cumartesi 15:30’da oynanacak olanlarından üçü hava koşulları nedeniyle ertelenmişti. 5 Aralık 1998’de oynanması planlanan karşılaşmalardan Borussia Mönchengladbach-Werder Bremen üç, Hertha Berlin-Freiburg 10, Duisburg-Kaiserslautern de 11 gün sonra oynanabilmişti. Futbol severler o hafta sonu cumartesi öğleden sonra Eintracht Frankfurt-Schalke 04, Bayern Leverkusen-Wolfsburg ve Stuttgart-Hamburg karşılaşmalarıyla yetinmek durumunda kalmıştı.

YORUM YAZ