MENÜ

Bülent Uygun'dan önemli açıklamalar

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, "Bu sezon taraftarlarımızı çok üzdük, ancak bundan sonraki süreçte doğru planlamayla mutlu etmek için çalışacağız" dedi.

Bülent Uygun'dan önemli açıklamalar

Kırmızı-siyahlı ekip, teknik direktör Uygun gözetiminde hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Kardemir Karabük maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Celal Doğan Tesisleri’ndeki idmana, sakatlığı devam eden Yasin Pehlivan’ın dışında tüm futbolcular katıldı. Koşu ve egzersizlerle başlayan antrenmanın ana bölümünde 5’e 2 pas çalışması ve çift kale maç yapıldı.
Uygun, antrenman öncesi düzenlediği basın toplantısında, galip gelmeleri halinde ligdeki konumlarını daha iyi yere taşıyacaklarını ifade etti.

Deplasmanda kazanmaya alıştıklarını dile getiren Uygun, "Kazanmak istiyoruz, inşallah kazanan taraf biz oluruz. Sakatlanan futbolcularımın yerine oynayanlar da güzel performans sergiliyor. Kalan 3 haftayı en güzel şekilde değerlendireceğiz. Bu sezon taraftarlarımızı çok üzdük, ancak bundan sonraki süreçte doğru planlamayla mutlu etmek için çalışacağız" dedi.

"Statlar bu olaylar nedeniyle dolmuyor"

Gaziantepspor-Galatasaray maçı öncesi ve sırasında yaşanan olaylara değinen Uygun, şunları kaydetti:

"Gaz bombası Gaziantep’te atıldığı için daha çok gündeme geliyor. Ama İstanbul’daki birçok maçta gaz bombası atılıyor. Bu görüntüleri görünce çocuğunuzu maça göndermezsiniz. İnsanlar maça gelirken sevgi ve saygısını getirmiyor. Tasvip etmediğimiz görüntüler vardı. İnşallah bunlar son bulur. Statlar bu olaylar nedeniyle dolmuyor. İnsanlar maçları televizyondan takip ediyor."
Yeni sezonda kadroya 3 yabancı ve 2 yerli futbolcu katmayı planladığını dile getiren Uygun, sakatlıkları devam eden futbolcuların yeni sezondaki performansını bilemediği için takımı güçlendirmek istediklerini vurguladı.

Takımdan ayrılma ihtimali bulunan ZydrUnas Karcemarskas, Turgut Doğan Şahin, Cenk Tosun ve Serdar Kurtuluş’un durumuyla ilgili çalışma yapacaklarını anımsatan Uygun, "Geçen sezonun yarısı kadar bütçeyle kadro kuracağız. Opsiyonu olan futbolcuların kulüpleriyle yazışmalarımız devam ediyor. İbrahim Akın’ın son durumunu görme adına rapor verdim. Antrenmana çıkarıyorum. Şans vereceğiz, kampa götüreceğiz. Oradaki performansına bakacağız. İstediklerimizi verirse devam edeceğiz, aksi halde yol göstereceğiz" şeklinde konuştu.


AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ