MENÜ

Bülent Uygun: Şimdi önümüze bakmak zorundayız

Süper Lig'in 15.haftasında Gaziantep FK maçını 3-0 kaybeden İstikbal Mobilya Kayserispor takımının teknik direktörü Bülent Uygun maç sonunda önemli açıklamalar yaptı. Uygun, "kalan iki maçın ardından devre arasında gerekli bütün hamleleri yapıp takımı ayağa kaldırmalıyız" ifadelerini kullandı.

Bülent Uygun: Şimdi önümüze bakmak zorundayız

İstikbal Mobilya Kayserispor Teknik Direktörü Bülent Uygun, galibiyetinden dolayı Gaziantep Futbol Kulübünü tebrik etti. Gaziantep FK’nin maça 5 forvetle çıktığını, kendilerinin ise 6 aydır sakatlıktan dolayı oynayamayan bir santrafor ile sahada yerlerini aldıklarını aktaran Uygun, buna rağmen arzulu ve istekli başladıklarını belirtti. Maçın henüz 4. dakikasında önemli bir fırsattan yararlanamadıklarını dile getiren Uygun, şunları söyledi:

Haberin Devamı

"Dördüncü dakikadaki o pozisyonda oyuncumuz kafayı vururken, VAR’da olan arkadaş göremedi, zaten sahadaki arkadaşımız da göremedi, orada bir ittirme vardı ve golü kaçırdık. Dolayısıyla bu bir kırılma anıydı. Sonraki süreçte gelen sakatlık tüm takımın dengesini bozdu. Çünkü (Bernard Mensah) bizim için çok önemli bir oyuncu. Golü yiyene kadar arzulu, istekli ve oyun planına uyan bir takımımız vardı. Sonraki süreçte maalesef kaybetmiş olduk. Şimdi önümüze bakmak zorundayız. Kalan iki maçımızı en iyi şekilde değerlendirip, devre arasında gerekli bütün hamleleri takımı ayağa kaldırmak için yapmalıyız."

Bülent Uygun, İstiklal Mobilya Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı’nın takıma gerekli tüm desteği verdiğini de vurgulayarak, "Sayın başkanımız Berna Hanım, prim ve ekonomik anlamda bütün sorunları çözdü. Fazla fazla prim de verdi. Sahadaki futbolcu kardeşlerimiz ellerinden geleni yapmaya çalışıyor. Fakat malum, gemiyi terk edenler oldu. Kayserispor camiasının kalan bu arkadaşlara sahip çıkmasını, onları desteklemesini istiyorum. Çünkü hem alkışı hem de desteği hak ediyorlar." değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı

GAZİANTEP (AA) -

YORUM YAZ