MENÜ

Bükreş'in hedefi kazanmak

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde yarın karşılaşacağı Dinamo Bükreş'in Menajeri Cornel Dinu, Galatasaray'ı yenmek istediklerini ve alacakları 3 puanın kendilerinin gruptan çıkması için önemli bir adım olacağını ifade etti.

Bükreş'in hedefi kazanmak

Dinamo Bükreş Teknik Direktörü Cornel Talnar’ın trafik sıkışlığı nedeniyle toplantıya gelememesi nedeniyle, basın toplantısını düzenleyen Dinu, Galatasaray ile çok önemli bir maç yapacaklarını belirterek, "3 Puan alırsak gruptan çıkma adına önemli bir adım olacak. Galatasaray güçlü bir takım. Arda, Sabri, Hakan Balta gibi önemli oyuncuları var. Keita ve Kewell da çok güçlü futbolcular. Ama biz kazanmak istiyoruz" dedi.

Dinu, Galatasaray’ın Dinamo Bükreş’e göre daha değerli oyunculara sahip olduğunu da belirtirken, yarın takım olarak iyi bir oyun sergileyip galip gelmeyi istediklerini de söyledi.

TEKNİK DİREKTÖR KRİZİ

Galatasaray’ın rakibi Dinamo Bükreş’te, iki hafta önceki karşılaşmada takımın başında çıkan Ion Marin’in yerine, alt yapı antrenörü Cornel Talnar getirilirken, medyada yeni teknik direktör arayışlarının yer alması krize neden oldu.

Medyada sürekli olarak yeni teknik direktör adaylarının isimlerinin çıkması menajer Cornel Dinu’yu sinirlendi. Bu konudaki soruları yanıtlayan Dinu, "Ben hiç gazete okumuyorum. Gazeteleri köpeğim okuyor. O da okumuyor parçalıyor" diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ