MENÜ

Buffon'dan Totti'ye :Sen gerçek bir şampiyonsun

Juventus'un başarılı kalecisi Buffon, Roma'nın efsane kaptanı Totti'ye, Serie A'da çıktığı ilk maçın yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yolladı.

Buffon'dan Totti'ye :Sen gerçek bir şampiyonsun

Roma'nın rol modeli, ikonu Francesco Totti'nin Serie A'da ilk oynadığı maçın 20. yıl dönümü nedeniyle Juventus kalecisi Gianluigi Buffon, kendisine bir kutlama mesajı gönderdi. İtalyan haber ajansı ANSA'ya açıklamalarda bulunan Buffon, Totti'ye şu mesajı gönderdi:

"Serie A'da tam 20 yıl... Müthiş bir başarı... İlk attığın golü daha dün gibi hatırlıyorum. Bir Roma-Foggia maçıydı. Seninle arkadaşlığımızı anlatmama gerek yok. 15 yaşaltı takımında birlikteydik. Müthiş yıllar geçirdik. Sonra da Serie A'da rakip olarak yarışmaya devam ettik. Bana arkadaşlığımızı unutup, adeta bir şampiyon gibi attığın golleri hatırlıyorum. Ama maç bitince yeniden yüzümüzde gülümseme... Aynısını ben senin penaltını kurtardığımda da yaşamıştık. Kaçıran sen olduğun için üzülmüştüm.

Biz gerçekten şanslı bir neslin oyuncularıyız. 30 yaşımızı aştık ama sen gittikçe gençleşiyorsun...

Sen İtalyan futbolunda tarih yazmış bir futbolcusun. Seni kimse tartışamaz.

Sen benim için her zaman bir Azzurro olacaksın, arkadaşın Gigi..."

Francesco Totti, şu anda 36 yaşında ve 526 maça çıktığı Serie A'da ilk maçına 28 Mart 1993'te Brescia karşısında oyuna sonradan dahil olarak çıktı. Buffon ile 2006'da Almanya'da yapılan Dünya Kupası'nı kaldırdılar.

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ