MENÜ

Bucaspor 12 transfer yapacak

Süper Lig ekiplerinden Bucaspor'da basın sözcüsü Şeref Üstündağ, "4'ü yabancı 12 oyuncu transfer edeceğiz" dedi.

Bucaspor 12 transfer yapacak

Üstündağ, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, yeni teknik direktörleri Bülent Uygun ile dün sözleşme imzaladıktan sonra bugün tekrar biraraya geldiklerini, yeni teknik kadronun kendilerine bir sunum yaptığını belirtti.

Haberin Devamı

Sunumun yaklaşık 4 saat sürdüğünü kaydeden Üstündağ, açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Sunumdan çok memnun kaldık. Takımın analizi çok iyi şekilde yapılmış. Eksik yönlerimiz iyi tespit edilmiş. Yeni sezonda 4’ü yabancı 12 oyuncu transfer edeceğiz. Bu listede Türkiye’de oynayan yabancı futbolcuların yanı sıra şu anda ülkelerinin Dünya Kupası kadrosunda yer alan isimler var. Bunlar uzun süredir takip ediliyormuş. Yurt dışında olan kulüp başkanımız Mehmet Bektur’un dönüşünün ardından transfer için düğmeye basacağız ve en kısa zamanda bitireceğiz. Genç, dinamik ve gelecek vaat eden bir ekip kuracağız. Süper Lig’deki ilk yılımızda ligde kalmak için her türlü mücadelemizi vereceğiz. Bu doğrultuda bol alternatifli bir ekip yaratacağız."

Haberin Devamı

Sarı lacivertli ekipte, Sercan, Atilla, Serkan, Veli, Emrecan, Erkan, Zafer, İzzet, Mehmet Polat ve Berkay ile yola devam edileceği, Yakup, Türker, Yunus ve Murat Karakoç ile yolların ayrılabileceği öğrenildi.

Ancak takımda kalacak ve gidecek oyuncuların belirlenmesinin kulüp başkanı Mehmet Bektur’un yurt dışından dönmesinin ardından belli olacağı bildirildi.

YORUM YAZ