MENÜ

Buca ve Bolu taraflarında açıklama

PTT 1. Lig'de mücadele eden Boluspor'un teknik direktörü Osman Nuri Işılar, 5-2 mağlup oldukları Bucaspor maçına ilişkin, "Bu saatten sonra korkup kaçmak ya da kaplumbağa gibi kabuğumuzun içine sinmek bize ve oyuncularımıza yakışmaz" dedi

Buca ve Bolu taraflarında açıklama

Işılar, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, karşılaşmada yetersiz ve üzücü bir futbol ortaya koyduklarını söyledi.
Takımın kadrosunda rekabetin azaldığını, hedeflerinin kaybolduğunu ifade eden Işılar, Bucaspor karşısında kendilerinden beklenen futbolu oynayamadıklarını kaydetti.

Haberin Devamı

Bucaspor’u yaptıkları iyi şekilde incelediklerini fakat sahada gerekli taktikleri uygulayamadıklarını dile getiren Işılar, "Eğer bir başarısızlık, çok gol yemişlik ve mağlup olmuşluk varsa burada birinci sorumlu benim. Hedeflerimiz, rekabetçi ortamımız kaybolmuş, hafta içinde 8 genç oyuncuyla antrenmanda direnç artırmaya çalışırken, burada mağlup olmamız normal bir durum"’ şeklinde konuştu.


Lig mücadelesinin devam ettiğini vurgulayan Işılar, sözlerini şöyle tamamladı:
"Bugün öğrendiğim kadarıyla ’ortanın altında’ diye tabir ettiğimiz takımlar maç kazanmaya başladı. Kalan 2 maçta ihtiyaç duyduğumuz puanları almak zorunda olduğumuzu biliyoruz. Bu saatten sonra korkup kaçmak ya da kaplumbağa gibi kabuğumuzun içine sinmek bize ve oyuncularımıza yakışmaz. İnşallah kalan 2 maçta Boluspor’un önümüzdeki sezona daha iyi yapılanmış olarak çıkması için gereken sonuçları alırız."

Haberin Devamı


Bucaspor cephesi
Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise karşılaşmanın stresli ve sıcak bir havada oynandığını söyledi.
Sıcağa rağmen iyi futbol oynayarak 5 gol attıklarını ifade eden Karafırtınalar, şunları kaydetti:
"Bu maçın bu saatte oynatılmasına anlam veremiyorum ama oyuncularımı da aldıkları başarı nedeniyle kutluyorum. Bu başarı ilk 6 için inanılmaz değerli. Rakiplerin aldığı sonuçlara bakarsak 6 puan değerinde bir 3 puan aldık. Haftaya bu maç kadar zor bir Çaykur Rizespor karşılaşmamız var. ’Kimse şampiyon oldu’ diye bize kaleyi açmayacak, aksine çok zor bir maç olacak.
Oyuncularımı bu maçın sevincinden sonra o maça motive edeceğim."

AA

YORUM YAZ