MENÜ

Buca istikrarlı bir tablo çizemedi

TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta Sultanbeyli Belediyespor deplasmanında aldığı 3-0'lık mağlubiyet sonrası Play-Off hattından çıkan ve teknik direktör Nihat Balan'la yollarını ayıran Ci Group Buca, sezon başından bu yana istikrarlı bir tablo çizemedi.

Buca istikrarlı bir tablo çizemedi

TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta Sultanbeyli Belediyespor deplasmanında aldığı 3-0'lık mağlubiyet sonrası Play-Off hattından çıkan ve teknik direktör Nihat Balan'la yollarını ayıran Ci Group Buca, sezon başından bu yana istikrarlı bir tablo çizemedi. Sadece bir kez üst üste 2 maç kazanan sarı-lacivertli ekip, oynadığı 12 müsabakada 6 galibiyet, 5 yenilgi alırken, 1 kez sahadan beraberlikle ayrıldı.

Haberin Devamı

Tire 1922'nin yarışmacı haklarını alarak lige katılan İzmir temsilcisi grupta en az beraberlik alan takım olarak dikkat çekti. Ci Group Buca, son 3 haftada sırasıyla Artvin Hopaspor'a 5-0 yenilip, Tokatspor'u 4-0 mağlup ettikten sonra, Sultanbeyli'ye 3-0 kaybederek inişli çıkışlı bir grafik sergiledi. Buca ekibi pazar günü evinde Yeni Orduspor'la kozlarını paylaşacak.

DHA

YORUM YAZ