MENÜ

"Bu yola baş koyduk"

Fenerbahçe'nin Uruguaylı savunma oyuncusu Lugano, ligdeki şampiyonluk hedefini Avrupa'da da gerçekleştirmek istediklerini ifade ederek, "Avrupa'da şampiyonluk için biz bu kulvara baş koyduk" dedi.

"Bu yola baş koyduk"

UEFA Avrupa Ligi (H) Grubu’nda yarın Steaua Bükreş ile yapacakları maçın çok önemli olduğunu vurgulayan Uruguaylı futbolcu, rakiplerini deplasmanda yendiklerini hatırlatarak, şunları kaydetti: "Şimdi evimizde oynuyoruz. Buradaki galibiyetle zaten gruplardan çıkmak adına çok büyük bir adım atmış olacağız. O yüzden maç çok önemli hale geldi. Lig için hedefimiz her zaman belli, şampiyonluk. Niye Avrupa’da da aynısı olmasın. Ben zaten kendi adıma bunu dile getirmiştim. Avrupa’da da şampiyonluk için biz bu kulvara baş koyduk. Perşembe günü rakibimizi yenerek, gruplardan çıkmak için, bu galibiyeti en iyi şekilde değerlendirmek için elimizden geleni yapacağız."

Haberin Devamı

Mücadele ettikleri kulvarlarda şampiyonlukları hedeflediklerini kaydeden Fenerbahçeli futbolcu, "Yürekten istemek lazım. Bu el birliğiyle neden olmasın. Bizim bütün hedefimiz teker teker adımları atmak ve bütün kupaları almak" dedi.

Turkcell Süper Lig’de Kayserispor ile yaptıkları maça da değinen Lugano, "Yediğimiz gol kendi hatamızdan kaynaklanan bir gol, arkaya kaçırılan bir toptan gelen bir gol. Bunları düzeltmek için elimizden geleni yapıyoruz. Evimizdeki maçlarda özellikle taraftarın da desteğiyle daha katı ve sert bir savunma yaptığımız ortada. Elimizden geldiği kadar doğruları yapıp, yanlışları azaltarak yolumuzda devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

YORUM YAZ