MENÜ

Bu vitrinde çok ürünümüz olacak

Tolga-Real Madrid temasını sorduk, Başkan Şener Devler Ligi avantajlarından bahsederek yanıtladı

Bu vitrinde çok ürünümüz olacak

Tolga çok önemli bir yetenek ve beni bunun da ötesinde insanlığı ilgilendiriyor. Dört dörtlük bir insan. Menajeri bile yok bizimle kendi görüşüyor. Real Madrid de izliyorsa doğru yapıyor.

Şampiyonlar Ligi vitrini çok büyük ve değerli. Sadece sahada maç oynamakla bitmiyor iş. Daha
2 maçta birçok oyuncumuzun değeri arttı. Başta Burak olmak üzere daha çok ürünümüz öne çıkacak
.

Son dönemlerde hem Süper Lig’de hem de ilk kez mücadele ettiği Şampiyonlar Ligi arenasında aldığı başarılı sonuçlarla sevenlerini mest eden Trabzonspor, yıldızlarıyla da Avrupa’da konuşuluyor. Karadeniz temsilcisinin en parlak yıldızı olan Tolga Zengin’in İspanyol devi Real Madrid ile anılması Bordo-Mavililer’in gururunu okşarken, ilerleyen süreçten de camia her anlamda umutlu. Sakatlıkları bir kenara bırakırsak pozitif bir tablonun hakim olduğu Trabzonspor gündemini kulübün 1 numarası, Başkan Sadri Şener FANATİK için değerlendirdi. İşte Tolga Zengin-Real Madrid temasından, gelecek beklentilerine, kentin ilgisine kadar Şener’in çarpıcı analizleri...

‘Tolga Zengin hak ediyor’

“Eğer takip ediyorsa Real Madrid Tolga’yı gerçekten de isabetli bir iş yapıyor. Takip ediyorsa diyorum, çünkü takip aşaması bize yansıyan bir durum olmaz, onu bilemem. Ancak dediğim gibi Tolga performansıyla bu övgüyü de ilgiyi de hak ediyor. Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki, Tolga sporculuğu dışında insan olarak da dört dörtlüktür...”

‘Kaderden kaçılmaz’
“Tolga’nın kaleyi devralması da çok ilginç bir süreçtir. Ceza aldık, maç için Kocaeli’nde ısrar ettik falan... Sonra o maçın son saniyesi gelmiş, hakem biraz erken bitirse Onur’a bir şey olmayacak. Olmadı, zemin yüzünden ters bastı, neler geldi başına. Tabi Tolga da hep hazır beklemiş demek ki, hiç aratmadı. Yani biraz da kader-kısmet var bu işlerde. Her ne kadar yaşadığımız bir sürü sakatlığa çok üzülsem de biraz kadercilik yapıyorum...”

‘Burak fark yaratır’

“Şampiyonlar Ligi’nde şimdiye kadar sadece 2 maç oynadık ve vitrine çıkan oyuncularımız var. Daha 4 maç oynayacağız gruplarda, inşallah sonrası da olacak. Ve ben bu süreçte daha birçok futbolcumuzun adının Avrupa’da duyulacağından eminim. Örneğin Burak Yılmaz katılacak 1 maç sonra kadroya. O da fark yaratan bir oyuncu, çok ümitliyim ondan da...”

‘Şehir bile tanınıyor’

“Bu ligi çok önemsediğimi söylerken içinin boş olmadığı çabuk ortaya çıktı. Sadece futbolcularınız değil, şehir de vitrine çıkıyor. Tanınıyor, gelen-giden sayısı artıyor, sonra merak edip gelenler olacaktır, ekonomisi büyüyor. Bunlar hep birbirini tetikleyen işler. Kentimizin de futbolcular kadar iyi değerlendirmesi lazım bu dönemleri...”

‘16 bin iyi diyoruz’

“Kombine ve stadın boş kalması işlerine çok canım sıkılıyor. Ancak şimdi biraz başka bakmaya çalışıyorum... İşte 16 bin küsür satılmış kombinemiz var, rakiplerimizin durumuna bakınca bu anlamda ‘iyidir’
demeye uğraşıyorum. Ancak daha bu takımın büyük ilgi görmesi, kapalı gişe oynaması için ne yapmak lazım onu da bilmiyorum. Umarım o da olacaktır.”

Serhat Demirtaş

2

Haberin Devamı
YORUM YAZ