MENÜ

"Bu sene ligde kalacağımıza eminim"

Milli maç için verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen Kayserispor, bugün de çift antrenmana çıktı. Geçen hafta Gaziantepspor karşısında kötü bir maç çıkardıklarını kaydeden futbolculardan Hakan Aslantaş, basın menuplarına önemli açıklamalarda bulundu.

"Bu sene ligde kalacağımıza eminim"

Milli maç için verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen Kayserispor, bugün de çift antrenmana çıktı.

Kayserispor, A Milli Takım'ın Finlandiya ile Cuma günü oynayacağı Dünya Kupası Elemeleri müsabakası aday kadrosuna çağırılan Deniz Türüç ve Güray Vural ile sakatlıkları bulunan Ryan Mendes ile Alain Traore’nin yer almadığı sabah antrenmanının ardından, Kadir Has Tesisleri'nde akşam idman yaptı. Düz koşu ile başlayan antrenman, kısa pas ve koşu çalışması ile devam etti.

HAKAN ASLANTAŞ: “BU SENE LİGDE KALACAĞIMIZA EMİNİM”

Geçen hafta Gaziantepspor karşısında kötü bir maç çıkardıklarını kaydeden futbolculardan Hakan Aslantaş, şöyle konuştu:

"Bir mağlubiyet bizi yıkmamalı diye düşünüyorum. Bunu telafi edebiliriz. Sadece bir maç yenildik diye kimsenin küsmemesi gerekiyor. Önümüzde çok önemli maçlar bizi bekliyor. Bu sene bu ligde kalacağımıza eminim."

SERGEN YALÇIN FORMUNU KORUYOR

Futbolcular, akşam idmanına düz koşu yaparak başlarken, kaleci antrenörü Levent Açıl kaleye geçti. Teknik direktör Sergen Yalçın ile antrenör Murat Şahin, ceza yayı civarından kaleye şut çektiler. Sergen Yalçın, attığı gollerle formunu koruduğunu bir kez daha gösterdi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ