MENÜ

''Bu maç hata kabul etmez''

Kasımpaşalı futbolcu Kerem Şeras, Bursaspor'la aynı puana sahip olduklarını ve iki takımın da aynı hedefte olduğunu söyledi. Hatayı kabul etmeyen bir maç olacağını söyleyen Şeras, Bursaspor'u yeneceklerini sözlerine ekledi.

''Bu maç hata kabul etmez''

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa’nın futbolcusu Kerem Şeras, Bursaspor’u yenerek, Avrupa kupalarına katılma hedeflerine bir adım daha yaklaşmak istediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Sezon başı Medical Park Antalyaspor’dan lacivert-beyazlı kulübe transfer olan Kerem Şeras, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın karşılaşacakları Bursaspor maçının çok zor geçeceğini kaydetti. İyi bir takım olduklarını vurgulayan Kerem, "Lige yeni çıkan bir ekip olmamıza rağmen iyi bir seviyede olduğumuzu düşünüyorum. Yabancısıyla yerlisiyle iyi bir takımız. Maçlara tek tek bakıyoruz. Nitekim böyle düşündüğümüz sürece de bu durum maçlara yansıyor. Bursaspor çok iyi bir takım. Onların gücünün farkındayız ama kendi gücümüzü de biliyoruz. Bursaspor’u yenerek Avrupa kupalarına katılma hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyoruz" diye konuştu.

"Hata kabul etmeyen bir maç"

İstedikleri zaman neler yapabileceklerini ligde oynadıkları son maçta Beşiktaş’ı yenerek gösterdiklerini anlatan Kerem, kritik Bursaspor maçının hatayı kabul etmeyeceğini dile getirdi.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın başında her iki takımın da temkinli oynamasını beklediğini anlatan Kasımpaşalı futbolcu, "Beşiktaş maçından da zor olacağını düşünüyorum. Her iki takım da aynı puana sahip ve aynı hedefi kovalıyor. Hatayı kabul etmeyen bir maç olacak. Taraftarımızın da desteğiyle kazanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Son haftalarda ilk 11’in değişmez ismi olan Kerem, kendi performansını ise şöyle değerlendirdi: "Hiçbir zaman çalışmayı bırakmam. Bir futbolcu asker gibi olmalı. Arkadaşınız sakatlanabilir veya cezalı duruma düşebilir. Bu yüzden her an görev gelecekmiş gibi hazır olmamız lazım. Maçta 5 dakika da, 30 dakika da oynasanız gelen şansı iyi değerlendirmeniz lazım."
Görev aldığı orta saha mevkisinde Sarmov, Ernst, Fritzler gibi iyi futbolcuların bulunduğunu da hatırlatan 29 yaşındaki futbolcu, bu bölgedeki rekabetin takıma başarı getirdiğini kaydetti.

"A Milli Takım beklentim az"

Geçmiş yıllarda Ümit Milli Takım formasını giymesine rağmen henüz A Milli Takım’da oynama şansı bulamayan Kerem, görev verilmesi halinde elinden gelenin en iyisini yapacağını belirtti.

Daha önceki sezonlarda milli takıma seçilme beklentisinin yüksek olduğunu ifade eden lacivert-beyazlı futbolcu, "Medical Park Antalyaspor’a gittiğim ilk sene büyük bir çıkış yakalamıştım. Her hafta gol atıyordum ve tempom çok iyiydi. O zaman A Milli Takım’a çağrılmayı çok bekledim ama Türkiye’de bazı şeyleri beklemek doğru değil. Herkesin kendince bildiği, yapmak istediği bir şeyler var. Ona da saygı duyuyorum. Ben işimi yapıyorum, paramı kazanıyorum. Olur da böyle bir davet gelirse yüreğimle o formayı giyerim" diyerek sözlerini tamamladı.

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ