MENÜ

Bu işte bir Hikmet var!

Her şey 10 gün önce başladı... Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman İlhan Cavcav'ı ziyaret edip, Gençlerbirliği hakkında konuştu. Bunun üzerine Kırmızı-Siyahlılar'ın hocası Doll fena patladı, Karaman'ı yerden yere vurdu.

Bu işte bir Hikmet var!

‘Takım hak ettiği yerde değil’
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Thomas Doll, dün haftalık basın toplantısını düzenlemek için İlhan Cavcav Tesisleri’nde medya mensuplarının karşısına çıktı. Ancak konuşmaya hiç de beklenildiği gibi başlamadı. Alman hocanın hedefinde tek bir isim vardı: Hikmet Karaman. 10 gün önce Kırmızı-Siyahlılar’ın Başkanı İlhan Cavcav’ın iş yerine giden ve hafta boyunca bir kaç kez daha Cavcav ile görüşen Ankaragücü’nün teknik patronu Karaman, Gençlerbirliği hakkında konuştu. Tecrübeli çalıştırıcının, “Gençlerbirliği hak ettiği yerde değil. Bence 7., 8. sırada olmanız gerekirdi. Çünkü iyi bir takım kurdunuz” görüşünü belirttiği ve takımın sistemi hakkında yorum yaptığı basına yansıdı.

Haberin Devamı

Thomas Doll’ü Başkan aradı
Bu gelişmenin ardından İlhan Cavcav Thomas Doll’ü arayıp, Hikmet Karaman ile aralarında böyle bir görüşmenin geçtiğini dile getirdi. Yaşananların ardından hafta boyunca idmanlarda morali bozuk olduğu görülen Doll, fena patladı, meslektaşını yerden yere vurdu. Söz konusu durumu ‘ayıp’ ve ‘saçmalık’ olarak değerlendiren Alman hoca, “Yapılan konuşma etik olarak hiç hoş değil. Durumu onun terbiyesine bırakıyorum. Başkan ile isteyen herkes görüşebilir. Ancak benim ve oyuncularım hakkında yorum yapmak Hikmet Karaman’a düşmez. İnsanlar her zaman kendi işlerine bakmalıdır. Doğru olan da budur” ifadelerini kullandı.

‘İş başvurusu yapsın’
Almanya’da böyle bir duruma rastlamanın imkansız olduğunu belirten Thomas Doll sözlerini şöyle sürdürdü: “Hikmet Karaman o kadar istiyorsa iş başvuru dosyasını Gençlerbirliği’ne gönderebilir. Eğer kendisi iki takımı da taktiksel anlamda idare edebiliyorsa, şapka çıkarmak ve alkışlamak lazım. Zaten böyle bir durumda teknik adamlar sıralamasında da yukarılarda olması gerekir. Ligin 6. haftasında Ankaragücü ile karşılaşmıştık ve 2-1 kazandık. Sanırım o gün oyuncularıma iyi taktik vermişim. Bugüne kadar işime hiç karışılmadı. Gençlerbirliği’nde de mutluyum. Kimseyle herhangi bir sorunum yok. Tek hedefimiz Bursa’yı yenmek”

YORUM YAZ