MENÜ

Comolli haberlerine flaş yorum: Gitti demektir!

Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli'nin sezon başından bu yana sakatlığı bulunan futbolcular ve maça götürülen kafilenin bilgisinin verilmemesiyle ilgili kararını 'Kimseden çekinmeyiz' diyerek kaldırdığı iddia edildi. TRT Spor'da konuşan yazarımız Cem Dizdar, konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli'nin sezon başından bu yana sakatlığı bulunan ve maça götürülen kafilenin açıklanmaması yönünde aldığı ve bu kararı da rakip takımın kendileriyle ilgili son durumu öğrenmesin diye aldığı gündeme geldi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın da 'Kimseden çekinmeyiz' diyerek bu duruma son verdiği iddia edildi.

Haberin Devamı

TRT Spor'da konuşan yazarımız Cem Dizdar, konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Comolli haberleri üzerine değerlendirme yapan Cem Dizdar, "Bu haberler 'Comolli gitti' diyor. Çıkan bu haberler Ali Koç yönetiminin yola çıkarken yaptığı projenin yaşayan son ayaklarından biri olan Comolli defterini de kapattık, kapatıyoruz diyor." dedi.

Fenerbahçe'nin birçok maçı kazanabileceğini ifade eden Cem Dizdar, "O kadar maçtan ikisini kazansa şuan ligin başka yerinde olacak. O kadar berabere kaldı takım. Slimani kaç maçta karşı karşıya kaldığı pozisyonu gole çeviremedi." dedi.

YORUM YAZ