MENÜ

Bu gurur Şener'in

Zorlu Antep deplasmanında Trabzon'un gecesini aydınlatan Halil Altıntop'un performansı en çok Başkan Sadri Şener'i mutlu etti. Bordo-Mavililer'in patronu, “Onu alırken hata olduğunu düşünenler vardı. Ama ben ona hep inandım, o da bizi mahcup etmiyor” dedi.

Bu gurur Şener'in

Burak Yılmaz, Zokora, Volkan Şen ve Sapara gibi birçok eksikle gittiği Gaziantepspor deplasmanından galibiyetle ayrılan Trabzonspor, hafta ortasındaki CSKA sınavı öncesinde büyük moral buldu. Karadeniz temsilcisinin hanesine yazdırdığı 3 puanda en ciddi rolü ise hiç şüphe yok ki karşılaşmanın yıldızı Halil Altıntop oynadı. Maçın genelinde de takımının en toparlayıcı ismi olan deneyimli futbolcu, son anlarda da oyundan kopmayarak final düdüğüne saniyeler kala önemli bir gole imza attı. Bu gol, en az kendisi, takım arkadaşları ve hocası kadar Başkan Sadri Şener’i sevindirdi. Halil Altıntop’un transferi sürecinde ciddi emek harcayan ve konuyla bizzat ilgilenen Bordo-Mavililer’in patronu, FANATiK aracılığı ile önemli mesajlar yolladı.

Haberin Devamı

‘Karakter çok önemli’

O günlere dönen Şener, “Halil’i alırken bazıları yanlış yaptığımızı söyledi, pek inanmadılar Halil’e. Ancak ben hep arkasında durdum verdiğimiz kararın. Güvendim Halil’e. Zaten iyi bir futbolcu ve bunun kadar da önemli bir olay var ki, çok karakterli. Bizi mahcup etmedi. O gole takımımız kadar Halil’in de ihtiyacı vardı” ifadelerini kullandı.

Bu mesaj da Trabzon’a

Çok kritik bir galibiyetle ligde nefes aldıklarını dile getiren Başkan Şener, hafta ortasındaki CSKA mücadelesi için de kente seslendi. Bilet fiyatlarında yapılan indirimin de mimarı olan Trabzonspor’un patronu, “Avrupa’daki yol haritamızın şekilleneceği bir maç olacak. Daha önce de söyledim, bizim orada aldığımız skor takımımızın kalitesiyle ters orantılı oldu. Trabzon’da her şey bambaşka olacaktır. Avni Aker’de iyi bir atmosfer oluşturmak da kentimizin insanına kalıyor. Komple bir sınav vereceğiz” mesajlarını gönderdi.

Haberin Devamı

Serhat Demirtaş

YORUM YAZ