MENÜ

'Bu günler geçecek'

Kaptan Arda, “Baros'un golü kaçırdığı an, maçın kırılma noktasıydı. Hepimiz kötüydük. Her maç çok iyi oynayamayız. Elbet bu zor günleri de aşacağız” dedi.

'Bu günler geçecek'

Aslan’ın genç kaptanı Arda Turan, maç sonunda yaptığı açıklamada tam anlamıyla yıkılmış gibi görünüyordu. Buna karşın soğukkanlı mesajlar veren yıldız futbolcu, büyük hayal kırıklığı yaşadıklarını itiraf ederek, “Kaybettik, yapacak bir şey yok. Futbol bu... Milan Baros’un penaltı noktası üzerinden kaçırdığı gol maçın kırılma noktasıydı. Biz de kötü oynadık, herkes kötüydü. Bu skor kesinlikle bize yakışmadı. Bireysel hatalar elbette olacaktır ama, Galatasaray maçı kaybetse de, skor ne olursa olsun mücadeleyi bırakmamalı. Takım olmadaki en büyük etken yardımlaşmaktır, birbirinin hatasını kapatmaktır. Biz bugün bunu beceremedik ve kaybettik. Böyle olmasını istemezdik” diye konuştu.

‘Arkadaşlarımla konuştum’

Futbolda böyle durumların olabileceğine vurgu yapan Arda, “Her maç çok iyi oynayamayız. Bunu kimse başaramaz. Lig çok uzun bir maraton. Elbette bugünler de geçecektir. Biz işimizi iyi yaparsak, şampiyonluk yolunda daha emin olabiliriz” açıklamasını yaptı. Karşılaşma sonrası takım arkadaşlarıyla konuştuğunu da ifade eden genç yetenek, herkesin üzgün olduğunu, ancak kayıpları telafi edebilmek için omuz omuza verdiklerini söyledi.

Arda ne yaptı?

Haberin Devamı

Gol: -
Asist: -
Şut: 3
İsabetli Şut: 1
Pas: 42
İsabetli Pas: 30
Orta: 5
İsabetli Orta: 2
Top Çalma: 4
Top Kaybı: 5
Ofsayt: 1

YORUM YAZ