MENÜ

Bu gruptan çıkarız

Beşiktaş'ın tartışılan hocası Carlos Carvalhal, Dinamo Kiev maçı sonrası iddialıydı. Portekizli, “Bu üç puanı bırakmak haksızlık oldu. Ancak bu gruptan çıkmayı başaracağız” ifadesini kullandı

Bu gruptan çıkarız


Avrupa Ligi’ndeki 3. maçından 1-0’lık Dinamo Kiev yenilgisiyle ayrılan Beşiktaş’ta, teknik direktör Carlos Carvalhal umutlu konuştu. Ukrayna deplasmanında son saniyede yedikleri golle sahadan mağlup ayrılan takımının gruptan çıkacağını söyleyen Portekizli çalıştırıcı, “Karşılaşmanın hakkı kesinlikle beraberlikti. İki takımın da pozisyonları vardı. Ancak son saniyede aklımızda olmayan bir golle sahadan puansız ayrıldık. Gruptaki iddiamızı son maça kadar devam ettireceğiz. Sadece avantaj kaybettik. Futbolcularım bugün (dün) özellikle ikinci yarıda takım oyununu sahaya yansıttı. Üst üste gelen lig maçlarından sonra bu zorlu müsabakayı oynamak kolay olmadı. Bu üç puanı bırakmak haksızlık oldu. Ancak bu mağlubiyet geride kaldı. Önce Süper Lig’e dönüyoruz ardından da Avrupa’daki grup karşılaşmalarını devam ettirip, gruptan çıkacağız” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘Bu maçı unutmalıyız’

Artık lig maçının hazırlıklarına başlayacaklarını vurgulayan Carvalhal, “Dinamo Kiev yenilgisini unutmamız ve önümüzdeki zorlu karşılaşmaları düşünmemiz gerekir. Bu zorlu ve yoğun tempodan başarılı bir şekilde çıkacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

YORUM YAZ