MENÜ

'Bu fırsat kaçmaz'

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Şampiyonlar Ligi'nden çıkış formülünü açıkladı: İlk iki takımın tur atladığı gruplarda 7-8 puan yeterli oluyor. Yolu yarıladık, bu fırsat kaçmaz.

'Bu fırsat kaçmaz'

Lige puan kayıplarıyla başlayan ancak son haftalarda toparlanan ve Şampiyonlar Ligi’nde ‘fırtına’ gibi esen Trabzonspor, yarın CSKA Moskova’ya konuk olacak. Bordo-Mavili kafileyle birlikte Rusya’ya giden Başkan Sadri Şener, kritik maç öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Şampiyonlar Ligi’nden çıkış formülünü rakamlarla dile getiren Şener, “İlk iki takımın terfi ettiği gruplarda 7-8 puan yeterli oluyor. Biz bu yolu yarıladık. Şimdi deplasmanda ve içeride olmak üzere iki CSKA karşılaşması oynayacağız. Rakibi önemsiyoruz. Bu turnuvada olan her takım değerlidir. Ancak ayağımıza kadar gelen bir fırsat olduğu da gerçek. İlk kez katıldığımız Şampiyonlar Ligi’nde gruplardan çıkmak bize büyük katkı sağlar, bu fırsat kaçmaz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘Eksikler önemli ama...’

Takımdaki Burak Yılmaz gibi önemli eksiklerin de farkında olduğunu söyleyen Başkan Şener, buna rağmen mevcut geniş kadronun, bütün zorlukların üstesinden gelebileceğini belirtti. “CSKA maçında eksiklerimiz olacak ama biz her zaman iyi bir ekip olduk” diyen Trabzonspor’un patronu, en önemli güvencelerinin ise teknik direktör Şenol Güneş olduğunu da sözlerine ekledi. Her fırsatta tecrübeli çalıştırıcının yanında olduğunu kaydeden Şener, hem transferler hem de takım içerisindeki konularda teknik direktör Şenol Güneş’in bir dediğini iki etmiyor.

Ergun Ata - Erol Demirkol

YORUM YAZ