MENÜ

''Bu en iyi oyunum değildi''

Maria Sharapova, ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle bir süre maç oynayamadığını belirterek, Samantha Stosur karşısında da en iyi oyununu sergileyemediğini ifade etti.

''Bu en iyi oyunum değildi''

Yakın zamanda yaşadığı sakatlığa rağmen turnuvaya katılma şansı elde ettiği için mutlu olduğunu belirten Sharapova, "Bu turnuvada elimden gelenin en iyisini oynamaya çalışacağım. Bugünkü oyun benim en iyi oyunum değil. Yarın da güçlü bir rakip olan Li Na ile karşılaşacağım. Daha iyi olmaya çalışacağım" dedi.

Haberin Devamı

Stosur’un maça iyi başladığını ve tüm oyun boyunca bunu sürdürdüğünü anlatan Rus oyuncu, "Çok iyi kesme atışları attı. Az hata yaptı ve tutarlı bir oyun sergiledi. Ben elimden geldiği kadar hızlı cevap veremedim taktiklerine" şeklinde konuştu.

Salondaki atmosferin çok iyi olduğunu söyleyen Sharapova, "Neredeyse 10 bin kişi vardı ve bizi çok iyi motive ettiler. Bence turnuvadaki oyuncuların gördüğü saygı inanılmaz" ifadelerini kullandı.

Şampiyonada kırmızı grupta ilk maçların ardından Rus Vera Zvonareva’yı 2-0 yenen Çek Petra Kvitova birinci, Polonyalı Agnieszka Radwanska’yı 2-1 yenen Danimarkalı Caroline Wozniacki ikinci, Radwanska üçüncü ve Zvonareva’da dördüncü sırada yer aldı.

Beyaz grupta ise bugün yapılan tek maçta Rus Maria Sharapova’yı 2-0 yenen Avustralyalı Samantha Stosur, ilk sıraya yerleşti.

AA

YORUM YAZ