MENÜ

Bu Baros satılır mı?

İstikrarsız performansı nedeniyle ocak ayında gönderileceği konuşulan Milan Baros, Bursaspor karşısında galibiyeti getirerek hâlâ ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu bir kez daha gösterdi.

Bu Baros satılır mı?

Galatasaray’da bu sezon en çok tartışılan isimlerin başında Milan Baros geliyor. Transfer döneminin son günlerinde, Rus kulüplerinden gelen tekliflerin kabul edileceği konuşuluyordu. Ancak Fatih Terim’in kararıyla takımda tutulan tecrübeli golcü, hocasının güvenini boşa çıkartmadı. Karabük maçında sonradan oyuna girerek penaltı yaptıran Baros, 1 puan alınmasında önemli pay sahibi oldu. Yıldız oyuncu, Ankaragücü karşısında da yine sonradan girerek takımına penaltı kazandırdı ve bu kez kendisi topun başına geçerek bu sezonki ilk golünü kaydetti.

Haberin Devamı

Yine kurtarıcı oldu

Çek Cumhuriyeti’nin Letonya’yı deplasmanda yendiği maçta çok iyi bir performans sergileyen Baros’un, Bursaspor karşısında ilk 11’de oynaması bekleniyordu. Ancak Fatih Terim maçtan önce kendisiyle bir toplantı yaparak yedek bırakacağını söyledi. Yeşil-Beyazlılar’ın beraberlik golünün ardından, moraller bozulmuşken sahneye, sonradan oyuna dahil olan Baros çıktı ve 87. dakikada attığı golle galibiyeti getirdi.

YORUM YAZ