MENÜ

"Bu 3 puan bizi zirvede tutacak"

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 2-0 kazandıkları Gaziantepspor maçına ilişkin olarak, "Diğer sonuçlar ne olursa olsun, bizi zirvede tutacak 3 puanı aldık" dedi.

"Bu 3 puan bizi zirvede tutacak"

Sağlam, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, başında çok başarılı bir teknik adam, yıldız oyuncuları bulunan Gaziantepspor ile yapacakları maçın zorlu geçeceği bilinciyle sahaya çıktıklarını söyledi.

Maça 4-4-2 sistemiyle başladıklarını, bir taraftan pozisyon üretmeye çalışırken, diğer taraftan da Gaziantepspor gibi önemli bir takıma karşı defansif anlamda açık vermeme çabası içinde olduklarını kaydeden Sağlam, maçın genelinde oyunun kontrolünü elde tutmayı başardıklarını belirtti.

Sağlam, Gaziantepspor gibi bir takıma karşı fazla pozisyon üretip maçı farklı skorla kazanmanın kolay olmadığını dile getirerek, şunları söyledi: "Oyunu kontrol ettik, rakibe karşı gerekli önlemlerimizi de aldık. Ofansif üretkenlik içinde olmaya çalıştık. Belki şans golü bulduk. İhtiyacımız olan bizi zirvede tutacak bir galibiyet oldu. Diğer sonuçlar ne olursa olsun bizi zirvede tutacak 3 puanı aldık. Oyuncularımızı kutluyorum. Gaziantepspor da üst düzeyde oynadı. Böyle bir rakip karşısında pozisyon vermeden 2 farklı kazanmak güzel."

Taraftarların tribünlerde oluşturduğu ambiyansa da değinen Sağlam, "Stattaki ambiyans da galibiyette önemliydi. Sonuçta şampiyon olup, taraftarlarımıza tarihleri boyunca istedikleri şampiyonluğu yaşatmak istiyoruz. Birkaç arkadaşımız, birkaç hafta sonra forma giydi. İyi mücadele ettiler. Oyuncularımın hepsini kutluyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ