MENÜ

Bruno Alves'e ülkesinden talip çıktı!

Sporting Lisbon'un savunmasındaki eksikliği gidermek için Fenerbahçe'de forma giyen Portekizli futbolcu Bruno Alves'i istediği belirtildi.

Bruno Alves'e ülkesinden talip çıktı!

Portekiz basının önde gelen gazetelerinden Abola'nın haberine göre; Sporting Lisbon teknik direktörü Jorge Jesus'un ara transfer döneminde Bruno Alves'i kadrosuna katarak takımını güçlendirmek istiyor.

Başkent ekibi sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Bruno Alves için Fenerbahçe'nin kapısını çaldı. Oyuncuyu bonservissiz takıma katmak isteyen Portekiz kulübünün teklifini Sarı Lacivertliler yönetimin reddettiği belirtildi.

Pereira ve yönetim arasından su sızmıyor

En büyük engel yıllık ücreti

Sporting kulübünün, tecrübeli savunma oyuncusunu sezon sonunda bedava almak istediği ancak transferin gerçekleşmesi için Alves'in yıllık ücretinde indirimde gitmesi gerektiği ifade edildi.

2013 Temmuz ayında Fenerbahçe'ye Zenit'ten transfer olan Alves, Sarı Lacivertli forma ile çıktığı 81 karşılaşmada 3 gol 3 asist istatistiği ile oynadı. Savunmada rakiplerine zor geçit veren Portekizli, oynadığı maçlarda toplam 22 sarı 3 kırmızı kart gördü.

Haberin Devamı
YORUM YAZ