MENÜ

Brezilya'da bir maçta 9 kırmızı kart çıktı

Brezilya’da Vitoria’nın, Bahia’yı ağırladığı derbi maçında konuk takımdan Vinicius’un penaltıdan skoru eşitlediği golün ardından ortalık karıştı. Hakem, ev sahibinden 5, Bahia’dan 4 kişiyi oyundan attı, mücadele ise yarıda kaldı.

Brezilya'da bir maçta 9 kırmızı kart çıktı

Önceki gün Brezilya’da oynanan futbol maçı, meydan savaşına dönerek son buldu. Kartların havada uçuştuğu mücadele, yarıda kaldı. Eyalet ligi Baiano’daki derbi maçında Vitoria, Bahia’yı konuk etti.

Ev sahibi, 34. dakikada Denilson’un golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapadı. İkinci devrenin 49. dakikasında Bahia’dan Vinicius, penaltıdan beraberlik golünü attıktan sonra sevincini rakip taraftarların bulunduğu bölüme doğru yaşadı. Bu sırada Vitoria’lı oyuncular, Vinicius’un üzerine yürüdü ve işte bu hareketin ardından iki takımın oyuncuları birbirine girdi.

Hükmen mağlubiyet bekleniyor

Kontrolden çıkan maçta hakem, ev sahibinden Correia, Bispo, Rhayner, Kanu ve Denilson’u, konuk takımdan Fonseca, Becao, Edson ve beraberlik golünü kaydeden Vinicius’u oyundan attı. Vitoria sahada 6 kişi kalınca, kurallar gereği maç yarıda kaldı. Alınan bilgiye göre federasyonun, bu maçla ilgili olarak Vitoria’yı hükmen 3-0 mağlup ilan etmesi bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ