MENÜ

Brest - Lille maç sonucu: 3-2 | Burak Yılmaz'dan iki gol birden!

Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'in formasını giydiği Lille Fransa Lig 1'de 10. hafta maçında Brest ile deplasmanda karşılaştı. Rakibine 3-1 yenilen Lille bu sezonki ilk mağlubiyetini aldı. Burak Yılmaz'ın iki golü galibiyet için yeterli olmadı.

Brest - Lille maç sonucu: 3-2 | Burak Yılmaz'dan iki gol birden!

Lille'de Burak Yılmaz fırtınası devam ediyor. Lille, Fransa Lig 1'de 10. hafta maçında Brest ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

Haberin Devamı

Maça hızlı başlayan Brest 3-0 geçti. 45 ve 57. dakikalarda sahneye Burak Yılmaz çıktı. İki gol birden atan Burak Yılmaz takımının mağlubiyetine engel olamadı. Mücadeleyi Brest 3-2 kazandı. Toplamda gol sayısını 6'ya çıkartan Milli futbolcu 2 de asist yaptı. Burak Yılmaz 2 gol dışında ayrıca bir çok pozisyonda başroldeydi.

Karşılaşmaya 11'de başlayan ve 66 dakika sahada kalan Yusuf Yazıcı, Burak Yılmaz'ın ikinci golünde asisti yapan isim oldu.

Bir diğer milli futbolcu Zeki Çelik ise sarı kart cezası nedeniyle maçta forma giyemedi.

Bu sonuçla birlikte Lille bu sezon resmi maçlardaki ilk mağlubiyetini aldı ve ligde 19 puanla ikinci sırada kaldı. Brest ise 4'üncü galibiyetine ulaşarak 12 puanla 13'üncü sıraya yerleşti.

YORUM YAZ