MENÜ

Breaking Bad dizisinin restoranı açıldı

Yayın hayatına başladığı günden itibaren geniş bir hayran sayısına kavuşan ABD yapımı Breaking Bad dizisi, kitleleri peşinden sürüklemeye devam ediyor. Amerika, şimdi de Batı Hollywood'da bir anda ortaya çıkan bir restoranı konuşuyor. Breaking Bad'in setinden ve dizi karakterlerinden esinlenerek tasarlanan bu restorana rezervasyon yaptırmak oldukça zor.

Breaking Bad dizisinin restoranı açıldı

Kanser hastası Walter White isimli bir kimya öğretmeni ve onun eski öğrencisi Jesse Pinkman'ın birlikte uyuşturucu üretme sürecini konu alan Breaking Bad dizisi, 5 sezonun ardından yayın hayatına veda etmişti. Ülkemizde de geniş bir hayran kitlesi bulunan Breaking Bad dizisinin geçen ay Netflix'te filmi yayınlandı.

Haberin Devamı

Breaking Bad: El Camino isimli film, kısa sürede rekor bir izlenme sayısına ulaştı. Filmin seyirciye ulaşmasının hemen ardından, Batı Hollywood'da açılan bir restoran, dizinin hayranlarını heyecanlandırdı.

Breaking Bad temasındaki bu restoranda, yemekler kimya laboratuvarına benzeyen bir mutfakta, kimyasal atık kıyafeti giyen aşçılar tarafından yapılıyor. Dizinin karakterinin posteriyle süslü duvarda, Breaking Bad deneyimi yaşamak isteyen insanlar, restoranı dolduruyor.

Restoranda, Walter White'ın dizide kullandığı para yığınının neredeyse aynısı dekor olarak kullanılıyor.

30 dolardan başlıyor

Breaking Bad hayranlarının akın ettiği Breaking Bad Experience isimli restorana giriş ücreti 30 dolardan başlıyor ancak restorana rezervasyon yaptırmak yoğunluktan dolayı oldukça zor.

YORUM YAZ