MENÜ

Braga'ya evinde dikkat!

Portekiz ekibi, 16 maçlık namağlup unvanına Kadıköy’de son veren Fenerbahçe karşısında iç saha avantajına güveniyor. Kırmızı-Beyazlılar, 3 aydır evinde kaybetmedi, 11 mücadelede 8 galibiyet ile 3 beraberlik elde etti.

Braga'ya  evinde dikkat!

Temsilcimiz Fenerbahçe’nin, Braga ile oynayacağı rövanş karşılaşması öncesi Portekiz ekibinin en önemli kozu, sahasındaki başarılı performansı olacak. Kırmızı-Beyazlılar, 16 maçlık yenilmezlik serisine Kadıköy’de nokta koyduran Sarı-Lacivertliler’i, taraftarı önünde mağlup edip, çeyrek finale çıkmanın hesaplarını yapıyor.

Seyircisinin desteğini alarak daha ofansif bir sistemle sahaya çıkmayı planlayan Braga, 30 bin kişilik Muniicipal de Braga Stadı’nda en son, 30 Kasım 2015’te Portekiz Ligi’ndeki mücadelede Benfica’ya 2-0 yenilmiş, ardından oynadığı 11 maçta da yenilgi yüzü görmemişti. Braga, söz konusu süreçte 8 galibiyet alırken, 3 de beraberlik yaşadı.

Agresif oynayacaklar

Yani 92 gündür yenilmeyen teknik direktör Paulo Fonseca’nın öğrencileri, evlerinde agresif bir futbolla sonuca gitmeye çalışacak. Fonseca, 3-0 kaybedilen Belenenses sınavının ilk 11’inde şans vermediği Rafa Silva ve Ahmed Hassan’ın yanı sıra eski Bursasporlu Joseu’dan da çok şeyler bekliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ