MENÜ

Braga'nın hocasından flaş açıklama!

Braga teknik Direktörü Paulo Fonseca, yarın akşamki maç öncesi FANAtİK'e konuştu: “Nani, Bruno Alves, Meireles gibi Portekizli oyunculara; Diego, Van Persie gibi yabancılara ve çok iyi Türk futbolculara sahip Fenerbahçe, Türkiye'nin en iyi takımlarından biri. Kadıköy'de atmosferin sıcak olacağını da biliyorum”

Braga'nın hocasından flaş açıklama!

Braga’nın teknik direktörü Paulo Fonseca, Fenerbahçe maçı öncesi FANATİK’e çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fonseca, Vitor Pereira’dan, Fenerbahçe’ye, Kadıköy’deki atmosferden, tur şanslarına kadar birçok konuda samimi açıklamalar yaptı. İşte tecrübeli hocanın düşünceleri:

“Fenerbahçe’nin başında, Vitor Pereira gibi çok önemli bir teknik adam var. Pereira harika bir insan, mükemmel bir teknik adam. Portekiz’in en iyi hocaları arasında. Ülkemizi yurtdışında çok iyi temsil ediyor. Onun başarılarından dolayı mutluyum. Türkiye’de kısa sürede yaptıkları ortada. Takımı şu an ligde birinci sırada ve Avrupa’da da iddialı.

Fenerbahçe'de idman yapmak yasak!

"ÇOK İYİ ANALİZ ETTİK"

Fenerbahçe, Türkiye’nin en iyi takımlarından biri. Onları çok iyi izledik ve analiz ettik. Nani, Bruno Alves, Raul Meireles gibi Portekizli oyunculara sahipler. Ayrıca Diego, Robin van Persie ve çok iyi Türk futbolcuları da var. Bizim kadromuz ilk kez bu seviyede bir maça çıkacak. Elbette elimizden geleni
yapacağız ama bu turun favorisi olarak onları görüyorum. Kadıköy’de atmosferin sıcak olacağını biliyorum. Oyuncularımın buna nasıl bir reaksiyon göstereceği önemli.”

M. Çağrı Davran

Haberin Devamı
YORUM YAZ