MENÜ

Böyle istatistik görülmedi! Tarihin en kötü Beşiktaş'ı!

Hedef her zamanki gibi şampiyonluktu. Ancak Beşiktaş, ilk 6 haftada gerçek anlamda fiyaskoya imza attı. Trabzonspor’a 4-1 kaybeden Siyah-Beyazlılar, 1975-76’daki gibi tarihinin en kötü sezonunu yaşıyor. Üstelik takım düşme hattında...

Böyle istatistik görülmedi! Tarihin en kötü Beşiktaş'ı!

Siyah-Beyazlılar’da Şenol Güneş sonrası başlayan çöküş, hız kesmeden devam ediyor. Abdullah Avcı yönetiminde yeni bir sayfa açan Beşiktaş, şampiyonluk hedefiyle başladığı sezonda her geçen gün daha da eriyor. Süper Lig’de ilk 6 hafta geride kaldı. Kara Kartal, 2. haftada Göztepe karşısında aldığı 3-0’lık galibiyet dışında 3 puan yüzü görmedi. 2 beraberlik ve 3 yenilgi alan Beşiktaş’ta futbolcular tarihe geçti!

Haberin Devamı

Zirveyle fark 9

Siyah-Beyazlılar, futbol olarak bekleneni veremezken, aldığı sonuçlarla da büyük hüsran yaşattı. Beşiktaş, ilk 6 haftalık performansıyla 1975-76’da olduğu gibi tarihinin en kötü performansına imza attı. Avcı’nın öğrencileri, peş peşe gelen başarısız sonuçlarla daha 6. haftada zirvenin tam 9 puan gerisinde kalırken, düşme hattına geriledi.

Burak şut çekemedi

Burak Yılmaz bu sezon ilk kez geçtiğimiz haftaki Başakşehir maçında forma giymiş, kendisine yapılan penaltıyı gole çevirip takımına 1 puanı getirmişti. Tecrübeli forvet, Trabzonspor mücadelesine özel çalışmalarla hazırlandı. Ancak dünkü karşılaşmada hiçbir varlık gösteremedi. Burak, arkadaşlarından istediği pasları alamadı. 34 yaşındaki golcü, topla en az buluşan isimlerden biri oldu. Yıldız futbolcu, kariyerinde belki de ilk kez bir maçı şut çekemeden tamamladı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ