MENÜ

“Böyle bir sonuç, rakibe kesinlikle acı verecektir”

El Clasico’da Barcelona, ezeli rakibi Real Madrid’i 5-1 yendi. Barça’nın hocası Valverde, “Böyle bir sonuç, rakibe kesinlikle acı verecektir” yorumunu yaptı. Spor gazetelerinin manşetlerini de bu dev kapışma süsledi.

“Böyle bir sonuç, rakibe kesinlikle acı verecektir”

Sadece İspanya’nın değil tüm dünyanın sonucunu merakla beklediği Barcelona ile Real Madrid arasında Nou Camp’ta oynanan El Clasico’da kazanan, sakat Lionel Messi’siz sahaya çıkan ve rakibini 5-1 mağlup eden ev sahibi oldu. Barça ligde ilk 10 maç sonunda 21 puanla liderliğini korurken Real, 14 puanla 9. sırada kaldı. Karşılaşma sonrasında Katalan temsilcisinin teknik direktörü Ernesto Valverde, “Bu maçların atmosferi her zaman farklı olur. Kesinlikle böyle bir sonuç, rakibe acı verecektir. Kazandığımız için mutluyuz. İlk golleri doğru zamanda bulduk ve ardından onlara aldıkları risklerin bedelini ödettik. Sonuçta bu galibiyet bize bir şey kazandırmadı. Önemli olan bu şekilde devam etmek” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

“Böyle bir sonuç, rakibe kesinlikle acı verecektir”

Öldürücü galibiyet.

‘Sıra 9, aradaki fark 7’

Farklı sonuçlanan El Clasico sonrası İspanya’daki spor gazeteleri de, birinci sayfalarını bu mücadeleye ayırdı. Real’e yakınlığı ile bilinen Marca Gazetesi, skorboard’u beyaz bir zemin üzerine koyup, “Bu sonuç sadece Julen Lopetegui’nin değil” başlığını attı ve oyuncuların kötü performansına göndermede bulundu. AS da, “Öldürücü galibiyet. Madrid 9. sırada ve Barça ile aradaki puan farkı 7!” derken, Katalan gazetesi El Mundo Deportivo ise Pique’nin maçın skorunu gösteren 5 işareti üzerinden, “Öldürücü el” ifadesini kullandı.

“Böyle bir sonuç, rakibe kesinlikle acı verecektir”

Öldürücü el.

Suarez: ''Asla unutmayacağım''

Lionel Messi’nin sakatlığı sebebiyle oynamadığı mücadelede Barcelona’nın en önemli hücum silahı olan Luis Suarez, El Clasico’ya damgasını vurdu. Suarez, rakip filelere 3 gol birden attı ve 2014 yılında bunu başaran takım arkadaşı Messi’nin ardından ezeli rekabette hattrick yapan ikinci isim olmayı başardı. Messi de, sosyal medya hesabından Suarez’le maçtan sonra içtikleri şampanya kadehleriyle poz verip, Uruguaylı yıldızı tebrik etti.

Haberin Devamı

Teşekkürler Barça

Özellikle Arda Turan’ın transferi sonrasında Türkiye’ye daha da yaklaşan yabancı futbol kulüplerinin başında gelen Barcelona, ülkemizin önemli bir gününü daha unutmadı. Barça’nın Twitter hesapları üzerinden, içinde Türk bayrağının yer aldığı, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun” yazılı bir mesaj paylaşıldı. Bu paylaşım büyük beğeni kazanırken, binlerce de yorum aldı. Ayrıca Alman kulübü Bayer Leverkusen de, Cumhuriyet Bayramımız’ı kutlayan bir başka ekip oldu.

YORUM YAZ