MENÜ

Bosna Hersek'e Süper Lig'den 2 isim

Bosna Hersek’in Lüksemburg ve İsviçre ile yapacağı özel maçların aday kadrosunda Medipol Başakşehir’den Visca ve Eskişehirspor’dan Hadzic de yer aldı.

Bosna Hersek'e Süper Lig'den 2 isim

Bosna Hersek’in Lüksemburg ve İsviçre ile yapacağı özel maçların 25 kişilik aday kadrosu açıklandı.

A Milli Takım Teknik Direktörü Mehmed Bazdarevic, iki maçta da daha önce milli takımda çok fazla süre alamayan oyunculara şans vereceğini belirterek, özel maç olmasına rağmen her iki maçı da ciddiye aldıklarını ifade etti. Mujdza, Medunjanin ve Hajrovic gibi isimlerin çağrılmamasına değinen Bazdarevic, "Bu durum milli oyuncularımızın artık takıma çağrılmayacağı anlamına gelmiyor. Onların ne kadar önemli olduklarının farkındayız" dedi. Bazdarevic ayrıca Osmanlıspor’da forma giyen Avdija Vrsajevic’i de takip ettiklerini sözlerine ekledi.

25 Mart’ta Lüksemburg, 29 Mart’ta ise İsviçre ile karşılaşacak Bosna Hersek’in aday kadrosunda şu isimler yer aldı:

Asmir Begovic (Chelsea), İbrahim Sehic (Karabağ), Jasmin Buric (Lech Poznan), Ognjen Vranjes (Sporting Gijon), Emir Spahic (HSV), Mateo Susic (Sheriff), Edin Cocalic (Mechelen), Toni Sunjic (Stuttgart), Ervin Zukanovic (Roma), Daniel Graovac (Zrinski), Marin Ancic (Astana), Sead Kolasinac (Schalke 04), Senad Lulic (Lazio), Muhamed Besic (Everton), Anel Hadzic (Eskişehirspor), Miralem Pjanic (Roma), Mario Vrancic (Darmstadt), Srdjan Grahovac (Rapid Wien), Sanjin Prcic (Perugia), Tino Sven Susic (Hajduk Split), Edin Visca (Medipol Başakşehir), Haris Duljevic (Saraybosna), Edin Dzeko (Roma), Milan Djuric (Cesena) ve Vedad Ibisevic (Hertha Berlin).

Haberin Devamı
YORUM YAZ