MENÜ

Borussia Dortmund'dan gelmişti... Hüseyin Bulut, Göztepe'ye veda etti

Göztepe'nin geçtiğimiz sezonun başında Alman ekibi Borussia Dortmund'dan kadrosuna kattığı Hüseyin Bulut, Sarı Kırmızılı kulüpten ayrıldığını açıkladı.

Borussia Dortmund'dan gelmişti... Hüseyin Bulut, Göztepe'ye veda etti

Süper Lig'de cumartesi günü sezonun son maçında Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı hedefleyen Demir Grup Sivasspor'la karşı karşıya gelecek Göztepe'de, bir genç daha oynamadan takımdan ayrıldı. Her sezon geleceğe yatırım yapma hedefiyle yurt içi ve dışından birçok genç futbolcuyu kadrosuna dahil eden ancak çoğunu oynatmadan gönderen Göz-Göz'de, Alman ekibi Borussia Dortmund'dan transfer edilen Hüseyin Bulut kulübe veda etti. Bu sezon sadece Ziraat Türkiye Kupası'nda 2 maça çıkıp Süper Lig'de 1 dakika bile değerlendirilmeyen 21 yaşındaki forvet sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bir sezon sonra Göztepe'den ayrılmaya karar verdim. Hoşçakal Göztepe, başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Süper Lig döneminde sürekli genç oyunculara yönelen Göztepe'de Hüseyin'in yanı sıra Serkan Bakan, Doğanay Kılınç, Samed Ali Kaya, Muhammed Enes, Mehmet Enes, Gökay Eser, Metin Acet, Erol Sepil, Mahmut Nigiz, Yavuz Aygün, Batuhan Kırdaroğlu gibi birçok genç oyuncu şans bulamadan yollarını ayırdı. Mevcut kadrosunda yer alan gençlerden ise en fazla süreyi kanatlarda görev yapan Yalçın Kayan aldı. Kerem Atakan, Ege Özkayımoğlu, Eren Bilen ve Arda Özçimen gibi oyuncular ise ya kulübede ya da tribünde oturdu. Yeni sezon öncesi yine genç futbolcuları takibe alan İzmir ekibinin oyunculara forma vermemesi taraftarlar arasında da eleştiri konusu oldu.

DHA

YORUM YAZ