MENÜ

Borussia Dortmund - Atletico Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta?

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. maçında Borussia Dortmund, evinde Atletico Madrid'i konuk edecek. Peki, Borussia Dortmund - Atletico Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar haberimizde...

Borussia Dortmund - Atletico Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde gol yemeyen dört takımdan biri olan Borussia Dortmund, A Grubu 3. hafta maçında Atletico Madrid'i konuk edecek. 6 puanı bulunan iki takım 3'te 3 yapmak için sahaya çıkacak. Avrupa arenasında Dortmund ile oynadığı dört maçın sadece birini kazanan Atletico Madrid, Almanya deplasmanında kötü talihini kırmak istiyor. Ev sahibi Dortmund'da Akanji sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Deplasman ekibi Atletico'da ise eksik bulunmuyor.

Haberin Devamı

Borussia Dortmund - Atletico Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Signal Iduna Park'ta oynanacak karşılaşma TSİ 22.00'da başlayacak. Anthony Taylor'ın yöneteceği mücadele beIN CONNECT'ten naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler:

Borussia Dortmund: Bürki, Piszczek, Diallo, Zagadou, Guerreiro, Witsel, Delaney, Sancho, Larsen, Reus, Alcacer

Atletico Madrid: Oblak, Juanfran, Gimenez, Godin, Hernandez, Correa, Rodrigo, Niguez, Koke, Diego Costa, Griezmann

A Grubu ilk maçında Club Brugge'u deplasmanda 1-0'la geçen Dortmund, ikinci maçta evinde Monaco'yu 3-0'la geçmişti.

İspanyol ekibi Atletico Madrid ise Monaco deplasmanında aldığı 2-1'lik galibiyetle Şampiyonlar Ligi'ne merhaba demişti. Simeone'nin ekibi ikinci maçta ise Brugge'u 3-1'le geçmişti.

Haberin Devamı

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde ilk iki maçını kazanan Borussia Dortmund, Ekim-Kasım 2016'dan bu yana ilk kez üçte üç yapmak için sahaya çıkıyor. Alman ekibi, o serinin üçüncü maçında Legia Varşova'yı 8-4 mağlup etmişti.

Borussia Dortmund ile Atletico Madrid, bugüne kadar Şampiyonlar Ligi'nde sadece 1996/97 sezonunda grup aşamasında eşleşti. İki ekip arasında oynanan iki karşılaşmayı da deplasman takımları kazanırken; o sezon kupayı müzesine götüren takım Alman temsilcisi oldu.

YORUM YAZ