MENÜ

Bordo-Mavi isyan!

Asbaşkan Hacısalihoğlu, Beşiktaş maçında protokol tribününde yaşananlara tepki gösterirken, “Denizli'nin hareketleri de, seyirciyi tahrik etti” dedi.

Bordo-Mavi isyan!

Trabzonspor’da Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Beşiktaş’la İnönü Stadı’nda yaşananların Siyah-Beyazlı camiaya hiç yakışmadığını söyleyen, hem protokol tribününde kendilerine söylenenlere hem de Mustafa Denizli’nin maç içindeki davranışlarına tepki gösterdi. FANATİK’e özel açıklamalarda bulunan Hacısalihoğlu, “Mücadelenin bitmesinin ardından protokol tribününde ismini vermek istemediğim bazı kişiler, ‘Oynadınız da ne oldu. Fenerbahçe’yi şampiyon mu yapacaksınız?” dediler. Bu anlayıştaki isimlerin normal tribünde bile oturmamaları gerekiyor” dedi.

‘Alanzinho’ya çarpıyordu’
Siyah-Beyazlılar’ın hocası Denizli’nin de agresif tavırlar içinde olduğunu vurgulayan Hacısalihoğlu, “Milli Takım çalıştırmış bir kişinin kendi alanını sık sık terk etmesi çok üzücü. Bir pozisyonda Alanzinho rakibini geçerken, az kalsın Denizli’ye çarpıyordu. Mustafa Hoca da bunları yaparsa, genç hocalar neler yapar. Futbolumuzda örnek bir kişinin seyirciyi tahrik etmesini yadırgıyor ve sportmenliğe yakıştıramıyorum” yorumunu yaptı.

M.Çağrı Davran

Haberin Devamı
YORUM YAZ