MENÜ

Bomba İddia! PSG'de Neymar tesislere sarhoş geliyor!

Şampiyonlar Ligi'nde zirveyi hedefleyen Paris Saint-Germain Messi'li kadrosuna rağmen Real Madrid'e elendi. PSG'nin yıldızı Neymar ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı.

Bomba İddia! PSG'de Neymar tesislere sarhoş geliyor!

Yıllardır yaptığı yatırımlar, sükseli transferlerle Şampiyonlar Ligi'nde zirveye ulaşmaya çalışan Paris Saint-Germain bu sezonki Messi'li kadrosuna rağmen çeyrek final göremeden elendi.

Haberin Devamı

Fransız temsilcisinde Kylian Mbappe haricindeki oyuncuların hepsi tepki görürken Lionel Messi ve Neymar'a büyük tepki gösterildi.

PSG'nin iç saha maçlarında tribünler top Neymar'ın ayağına geldiğinde Brezilyalı oyuncuyu ıslıkları ve yuhaladı.

SOYUNMA ODASINDA İŞLER YOLUNDA GİTMİYOR

RMC Sport'ta yer alan haberde, Paris Saint-Germain'in soyunma odasında işlerin yolunda gitmediği öne sürüldü.

PSG'DE FUTBOLCULAR 2 GRUBA AYRILDI

PSG soyunma odasında futbolcular arasında gruplaşmalar yaşandığı konuşuluyor. Takımdaki oyuncular iki gruba ayrılmış durumda. Güney Amerikalılar ve Fransızca konuşanlar...

MONACO YENİLGİSİ TUZ BİBER OLDU

Bu gruplaşmanın 3-0'lık Monaco yenilgisinden sonra biraz daha arttığı ve iki oyuncu grubu arasındaki iletişimin daha da uzaklaştığı iddia edildi.

Haberin Devamı

HAKİMİ'YE FAUL YAPILINCA KİMSE GELMİYOR

Haberde, takım içi gruplaşmaya şu sözlerle dikkat çekildi: "Neymar faule maruz kaldığında hakeme itiraza giden beş oyuncu var. Aynı şey Achraf Hakimi'de olmuyor." Soyunma odasında çatlak sesler çıkan PSG'nin yeni sezonda devrim niteliğinde kararlar alabileceği konuşulurken Fransız ekibi bu sezonu Ligue 1 şampiyonluğuyla tamamlamak istiyor.

'NEYMAR SARHOŞ GELİYOR'

RMC Spor muhabirlerinden Daniel Riolo'nun haberine göre baskıların altında ezilen Brezilyalı süperstar antrenmanlara ayık gelemiyor. After Foot programında konuşan Riolo, Neymar için, "Neymar, PSG için problem. Artık antrenman yapmıyor ve her sabah tesislere sarhoş geliyor." dedi.

Tarihin en pahalı transferi olarak Barcelona'dan PSG'ye giden Neymar bu sezon Fransız ekibiyle ligde 15 maçta forma giydi ve 3 gol attı. (Ntv Spor)

YORUM YAZ