MENÜ

‘Bomba gibi geliyoruz'

Şampiyon takımın hocası Ersun Yanal yeni sezon öncesi iddialı konuştu. Tecrübeli teknik adam, “Sağlık durumum çok iyi. Kimsenin şüphesi olmasın, zirvenin en güçlü adayı yine biziz” açıklamasında bulundu.

‘Bomba gibi geliyoruz'

Tatilini teknesiyle Ege sahillerinde geçiren Fenerbahçe’nin hocası Ersun Yanal’dan rakiplerine gözdağı... 14 Temmuz’da Topuk Yaylası’nda başlayacak kamp çalışmaları öncesi geçtiğimiz sezonun yorgunluğunu atan tecrübeli teknik adam, çarpıcı sözler sarfetti. Sağlık durumuyla ilgili söze başlayan Yanal, “Çok iyiyim ve hiçbir sorunum yok. Ben ve takımım bomba gibi geliyoruz. Kimsenin bundan kuşkusu olmasın. Her zaman tekrarladığımı sezon öncesi de yineliyorum, bu ligin en büyük şampiyonluk adayı biziz. Bu sezon 20. şampiyonluğu kazanıp, göğsümüze 4. yıldızı takan ilk takım olacağız. Çok kaliteli oyuncularımız var. Bunların yanına bir de Diego’yu katıp, daha da güçlendik” ifadelerini kullandı.

‘Kuyt iyi ki var’
Dünya Kupası’nda Fenerbahçe’den 6 oyuncunun mücade etmesinin de altını çizen Ersun Yanal, “Özellikle Kuyt’ın ilerlemiş yaşına rağmen ortaya koyduğu performans herkesin takdirini topladı. Onun gibi bir futbolcu ile çalışmak benim için büyük bir onur. Kuyt gibi oyuncuyu her hoca takımında görmek ister. Kuyt, Fenerbahçe için büyük bir şans” diye konuştu.

Yusuf Dursun


Haberin Devamı
YORUM YAZ