MENÜ

"Boluspor'u yenmek zorundayız"

TFF 1. Lig'de Pazar günü Boluspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'da Sportif Asbaşkan Bekir Mete, ilk iki hedeflerini son haftaya taşıyabilmek için Boluspor maçını kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

"Boluspor'u yenmek zorundayız"

Mete, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Boluspor deplasmanında çok zor bir maça çıkacaklarını belirterek, "Rakibimiz play-off’ta yer almak, biz ise ilk iki takım içerisinde Süper Lig’e çıkmak istiyoruz. Kaybeden takım hedefinden uzaklaşacak. İlk iki hedefimizi devam ettirebilmek için kazanmak zorundayız" dedi.

Haberin Devamı

Taraftarların bu hafta heyecanı ve mücadele gücü yüksek maçlar izleyeceğini ifade eden Mete, "Ligin zirvesi çok heyecanlı ve çekişmeli. Zirvede ve play-off yarışında 7 takım kıyasıya rekabet içinde. Kümede kalma yarışı veren takımlar Süper Lig hedefi olan takımlarla karşılaşacak. Her sonuç her puan takımlar için çok değerli. Biz de Boluspor’u yenerek yarışta son hafta evimizde final oynamak istiyoruz" diye konuştu. Camia olarak inançlarının tam olduğunu kaydeden Mete, şöyle devam etti:

"Son hafta evimizde Giresunspor maçında aldığımız beraberlikle önemli bir avantajımızı da kaybettik. Ancak 4 yıllık Süper Lig özlemini bitirmek istiyoruz. Ligde kalan iki maçımızı kazanıp bu özlemi dindirmek için mücadele edeceğiz. Ancak, ilk iki takım içerisinde Süper Lig’e yükselemezsek dahi play-off yarışında Süper Lig’e yükseleceğimize inancımız tam. Taraftar takımına güvensin ve sahip çıksın."

YORUM YAZ