MENÜ

Boluspor'da Reha Erginer'den sert hakem açıklaması

Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Hakem yönetimini eleştiren Erginer, ''Bırakın sahada mücadele edilsin. Hak eden sahada kazansın. Bunlara ne Boluspor’un ne de Bursaspor’un ihtiyacı var. Hakemler bunları kendilerine niye vazife ediniyor bilmiyorum.'' dedi.

Boluspor'da Reha Erginer'den sert hakem açıklaması

Spor Toto 1. Lig’in 28. haftasında Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynanan Boluspor-Bursaspor karşılaşması 1-1’lik beraberlikle sonuçlandı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

''İlk yarıyı iyi geçirdik. İkinci yarı bizim hiç planlamadığımız bir şekilde geçti. Hakemler hakkında çok yorum yapan biri değilim ama hakem inanılmaz derecede bizi oyundan koparmak istedi. Hakemlerin işi bunlar değil. Hakem maçı yönetsin. Hak eden kazansın. İki tane de kırmızı kart olur. Hatalı kararlar da verilebilir. Hakemle oyuncularım arasında geçen ama burada aktarmayacağım şeyler de var. Ama hakemlerin işleri bunlar değil. Burada bir mücadele veriliyor. Her iki takım için de çok önemli bir maç. Sen gelip bu mücadeleye dengeleri bozacak bir unsur oluyorsun. Bırakın sahada mücadele edilsin. Hak eden sahada kazansın. Bunlara ne Boluspor’un ne de Bursaspor’un ihtiyacı var. Hakemler bunları kendilerine niye vazife ediniyor bilmiyorum. 2 kırmızı kart bizi çok olumsuz etkiledi. Yediğimiz golden sonra 9 kişi kaldık. Yine de çok fazla pozisyon vermedik. Takım inanılmaz mücadele etti. 2 tane gol pozisyonumuz var. Tekrar üstünlüğü ele geçirebilirdik. Bütün oyuncularımı kutluyorum''

YORUM YAZ