MENÜ

Boluspor - Darıca Gençlerbirliği maçı hangi kanalda?

TFF 1. Lig'in lideri Boluspor Türkiye Kupası ikinci hafta maçında Darıca Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Boluspor - Darıca Gençlerbirliği maçı saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak? Maçın detayları haberimizde...

Boluspor - Darıca Gençlerbirliği maçı hangi kanalda?

Türkiye Kupası'nda ikinci hafta maçlarının heyecanı bugün başlıyor. Günün ilk maçında Boluspor, TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Darıca Gençlerbirliği ile karşılaşacak. İlk maçlarında puan alamayan iki ekipte ilk puanlarını almak için mücadele edecek. Boluspor ilk maçında Kayserispor'a 3-0 yenilmişti. Darıca Gençlerbirliği ise Beşiktaş'a 2-1 mağlup olmuştu.

Bolu Atatürk Stadı'nda oynanacak ve saat 13.00'te başlayacak karşılaşmayı hakem Levent Balcı yönetecek. Boluspor - Darıca Gençlerbirliği maçı A Spor'dan canlı yayınlanacak.

TFF 1. Lig'de hafta sonu Adana Demirspor'u deplasanda yenerek liderlik koltuğuna oturan Boluspor bu sezon sahasında iki kez yenildi. 1. Lig'de 14 hafta sonunda 26 puan toplayan Bolu 8 maç kazandı, 2 maçta berabere kaldı ve 4 maçta da mağlup oldu.

3. Lig 3. Grupta mücadele eden İzmit ekibi Darıca Gençlerbirliği kendi liginde 28 puanla 6. sırada yer alıyor. Lig'de bu sezon 16 maça çıkan Darıca 8 kez galip geldi, 4 maç berabere biterken 4 maçta da yenildi.

Türkiye Kupası maçları hangi kanalda saat kaçta?

Haberin Devamı
YORUM YAZ