MENÜ

Bologna-Milan maç sonucu: 2 - 3

İtalya Serie A'nın 15. hafta mücadelesinde Bologna sahasında Milan'ı ağırladı. Zorlu mücadelede tam 5 gol vardı ve kazanan taraf Milan oldu. Stefano Pioli'nin öğrencileri sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı. Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu maça 11'de başladı ve 85 dakika boyunca sahada yer aldı.

Bologna-Milan maç sonucu: 2 - 3

İtalya Serie A'nın 15. hafta mücadelesinde Bologna, Renato Dall'Ara Stadyumu'nda Milan'ı ağırladı. Maça hızlı başlayan taraf Stefano Pioli'nin öğrendcileri oldu ve 15. dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviren Piatek takımını 1-0'lık üstünlüğe taşıdı. Bu golle Piatek 6 maç sonra gol attı.

Haberin Devamı

Golün ardından Milan atakları durmadı ve 32. dakikada bu kez Theo Hernandez sahneye çıktı ve Suso'nun asisti ile topu filelere gönderen isim oldu. Bu golden tam 8 dakika sonra yine savunma oyuncusu Theo Hernandez skoru değiştiren isim oldu ama bu kez topu kendi ağlarına gönderdi ve ilk yarının sonucunu belirledi.

Soyunma odasına 2-1'lik üstünlükle giden Milan oldu. 2.devrenin başlangıç düdüğü ile yine Milan etkili taraf olarak dikkat çekti ve 46. dakikada Bonaventura'nın golü ile skoru 3-1'e getirdi.

2 farklı skorun getirdiği rahatlıkla deplasmanda geri çekilen Milan, bunun cezasını 84. dakikada ödedi. Sansone, Bologna'nın kazanılan penaltı atışını gole çeviren isim oldu ve maçın da skorunu tayin etmiş oldu. Milan böylece maçtan 3-2'lik galibiyetle sahadan ayrıldı.

Haberin Devamı

Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu maça 11'de başladı ve 85 dakika boyunca sahada yer aldı.

Alınan bu sonuçla Milan puanını 20 yaptı ve üst üste 2 deplasmandan galibiyet çıkarmayı başardı. Bolgona ise 16 puanda kaldı.

YORUM YAZ