MENÜ

Blitzcrank Rün Rehberi Ve S11 Yeni Rünler: Top (Solo), Mid, Jungle Blitzcrank İtemları (Build) Ve Counter Şampiyonlar (Pickler)

Dünyadaki en popüler çok oyunculu çevrimiçi savaş oyunu şüphesiz ki League of Legends. League of Legends geniş ve çarpıcı bir evrene sahip ve bu evrende farklı özelliklerde ve donatılarda çeşit çeşit şampiyon bulunuyor. League of Legends evreninde en fazla dikkat çeken şampiyonlar arasında Büyük Buharlı Golem Blitzcrank'ın tüm özelliklerini haberimizde bulabilirsiniz.

Blitzcrank Rün Rehberi Ve S11 Yeni Rünler: Top (Solo), Mid, Jungle Blitzcrank İtemları (Build) Ve Counter Şampiyonlar (Pickler)

Dünyadaki en popüler çok oyunculu çevrimiçi savaş oyunu şüphesiz ki League of Legends. League of Legends geniş ve çarpıcı bir evrene sahip ve bu evrende farklı özelliklerde ve donatılarda çeşit çeşit şampiyon bulunuyor. League of Legends evreninde en fazla dikkat çeken şampiyonlar arasında Büyük Buharlı Golem Blitzcrank de yer alıyor.

Haberin Devamı

Blitzcrank Kimdir?

Zaun denilen ve deneylerin kontrolsüz yapıldığı yer olarak geçen şehirde bir grup Tekmaturji Üniversitesi doktora öğrencisi bulunuyordu. Bu öğrenciler yeni bir yapıt üzerinde çalışmaktaydı ve adını Blitzcrank koymuşlardı.

Blitzcrank'in geliştirilme amacı Zaun'daki atıkları arıtma işine yardımcı olmasıydı. Ama ​​​​​​​Blitzcrank yaratılış amacının dışına çıkarak etrafındaki öğrenme yetisine sahipti. Etrafındakiler ​​​​​​​Blitzcrank'in bu yetisini hemen farkettiler. Zaman içinde ​​​​​​​Blitzcrank kendi özgürlüğünü elde etmek istedi.

Halk ​​​​​​​Blitzcrank'in yanındaydı ve onun özgür olmayı hakettiğini savunuyordu. Sonunda ​​​​​​​Blitzcrank hürlük hakkını elde etti ve Zaun'u terketti. Çünkü Zaun'un kendisine uygun bir yer olmadığını ve orada yaşayamayacağını düşünüyordu. Büyük anlaşmazlıklar yaşadığı bu şehirden özgürlüğünü de alarak ayrıldı.

Haberin Devamı

Şuan ​​​​​​​Blitzcrank kendisine ev diyerek sahiplenebileceği sıcak bir yer arıyor. Dışlanmak ve farklı görülmek istemiyor. Bir yuva bulmak için Valoran'da geziniyor. ​​​​​​​Blitzcrank yoluna çıkan her şeyi tepeleyebilecek bir güce sahip ama içinde bir o kadar sıcak ve yalnız bir kalp yatıyor. Bu altın kalpli golem yalnız yolculuğuna Valoran diyarlarında hala devam ediyor.

Blitzcrank Karakter Özellikleri

Roller: Destek , Tank

Riot Point: 790

Mavi Öz: 3150

Can: 582,6 (her seviye için +95)

Can Yenileme: 8,51 (her seviye için +0,75)

Zırh: 24,38 (her seviye için +4)

Büyü Direnci: 32,1 (her seviye için +1,25)

Saldırı Gücü: 61,54 (her seviye için +3,5)

Saldırı Hızı: 0,625 (her seviye için + %1,13)

Hareket Hızı: 325

Blitzcrank Rün Rehberi ve S11 Yeni Rünler

Blitzcrank Mevcut Rün Rehberi;

Artçı Şok

Tahrip

Gözü Kara

Minyon Uçuran

Peksimet Teslimatı

Efsane: Sıvışma

Yaşam Kaynağı

Pratik Zeka

Yırtıcı

Zombi Totem

Belden Aşağı

Usta Avcı

Kozmik Sezgi

Blitzcrank Yenilenen S11 Rün Rehberi;

İlham

Azim

Aşırı Büyüme

Hızını Al

Tahrip

Muhafız

Kemik Zırh

Hextech Sıçratıcısı

+5 Zırh

+10 Değişken Kuvvet

+6 Büyü Direnci

Blitzcrank İtemları (Build)

Hevesli Totemtaşı

Zeke'nin Ahengi

Gezgin Çizmesi

Haberin Devamı

Ufukgetiren

Şövalyenin Adağı

Kefaret

Blitzcrank Counter Şampiyonlar (Pickler)

Blitzcrank'in Karşısında Zayıf Olduğu Şampiyonlar;

Alistar

Thresh

Leona

Ezreal

Morgana

Blitzcrank'in Karşısında Güçlü Olduğu Şampiyonlar;

Draven

Sona

Varus

Kog'Maw

Soraka

Blitzcrank Yetenekleri

Mana Bariyeri: Blitzcrank'in Can miktarı toplamın %20'sinin altında kalırsa Mana Bariyeri yeteneği aktif hale gelir. Bu yetenek Blitzcrank'in manasının yarısına eşit bir kalkan oluşturur. Kalkan 10 saniye süreliğine aktif hale gelir. Blitzcrank bu yeteneği her 90 saniyede bir kullanabilir.

Gazla: Blitzcrank kendisini yükleyebilir ve yükleme sonucunda Saldırı ve Hareket Hızı kazanır. Blitzcrank Gazla yeteneğini kullandıktan sonra bir süreliğine hızı azalır.

Statik Alan: Blitzcrank bu yeteneği pasif halde kullanarak yıldırımların takınında bulunan rakiplerine hasar verir. Yetenek aktif hale geldiğinde Blitzcrank yakınındaki rakiplerine hasar verir ve rakiplerini kısa bir süreliğine susturur. Statik Alan aktifleştirilirse pasif etkisinde oluşam yıldırımlar görünmez.

Haberin Devamı

Güç Yumruğu: Blitzcrank yumruğunu kuvvetli bir hale getirir ve saldırıda verdiği hasar miktarını iki katına çıkarır. Güç Yumruğu'nun isabet ettiği rakip havaya savrulur.

Roket El: Blitzcrank sağ elini ateşleyerek fırlatır. Roket El rakibe isabet ettiğinde rakibe hasar verir ve rakibi Blitzcrank'e doğru çeker. Ayrıca Roket El isabet ettiği rakibin sersemlemesine yol açar.

Blitzcrank Kostümleri

Klasik Blitzcrank

iBlitzcrank

Yolların Kralı Blitzcrank

Paslı Blitzcrank

İsyan Mızrağı Blitzcrank

Ben de İnsanım Blitzcrank

Kaleci Blitzcrank

Erdem Mızrağı Blitzcrank

Riot Blitzcrank

Pate Küte Blitzcrank

Bölüm Arası Canavarı Blitzcrank

YORUM YAZ