MENÜ

Black Ops 4'ün Beta dosyaları ‘Blackout' için güncellendi

Call of Duty hayranlarının, 80 oyunculu dev haritaya atlayıp Blackout Beta‘da mücadele etmelerine çok az kaldı. Treyarch büyük etkinlik öncesi, Beta için yeni yamayı resmen yayınladı, böylece katılacak oyuncular Call of Duty: Black Ops 4‘ün yeni moduna hazır olacaklar.

Black Ops 4'ün Beta dosyaları ‘Blackout' için güncellendi

Yaklaşık 12 GB olan yama, betanın Blackout kısmını etkinleştirerek, Black Ops4’ün normal çok oyunculu kısmı devre dışı bırakıyor. Elbette, beta pazartesi gününe kadar yayınlanmayacak, ancak ön yükleme ile oyuncuların indirme işlemini erken yapmalarına izin verilecek. Dolayısıyla indirme süreciyle zaman kaybetmeyecekler.

Haberin Devamı

Yeni moda ek olarak, yama ayrıca ana ekranı değiştirerek, Black Ops 1 ve 2’dekine benzer şekilde yeni bir giriş ekleyecek.

Geçtiğimiz birkaç günde Call of Duty: Black Ops 4 hakkında birçok bilgi geldi. Dün, Blackout’un ilk oynanış fragmanı yayınlandı ve önceki gün, battle royale modunun haritası, bölgeleriyle birlikte tanıtıldı.

Call of Duty: Black Ops 4 12 Ekim 2018’de piyasaya sürülecek ve PlayStation 4, Xbox One ve PC’de satışa sunulacak. (Psoyun.com)

YORUM YAZ